Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit kell adni a szülésznőn...

Mennyit kell adni a szülésznőnek Esztergomban?

Figyelt kérdés
Esztergomban fogok szülni, választott orvosom van, de szülésznőt nem választottam, mindegyik kedves, ugyhogy mindegy, ki lesz bent. Az orvosnak hazamenetelkor kell odaadni a boritékot? A szülésznőnek mennyit illik adni? Mégis többet lesz velem, mint az orvosom.
2010. dec. 9. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Annyit kell amennyire meg vagy elégedve Nézz utánna az archivumban volt már sok ilyen kérdés- csak mert nem tudom konkrétan-

de !

sok helyen nem is pénzt adnak hanem ajándékot.

2010. dec. 9. 13:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Ajándék nekem is eszembe jutott, de mi lehet az? Ajándékkosár?

Azt tudom, mennyit kell adni Pesten, erre vonatkozólag találtam infót, de Esztergomban más tarifák vannak. Pesten az orvosok 100-150 ezret kérnek, itt 60-100 ezret.

2010. dec. 9. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz teljesen.A barátnőm,és én is budapestiek vagyunk,más-más kórházban szültünk(természetesen más-más dokinál),ő császárral,és simán,a tarifa ugyanaz volt:70000 ft.
2010. dec. 9. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ja,egy azon évben,5 hét különbséggel.
2010. dec. 9. 13:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Én 3 éve, amikor még pesti dokihoz jártam, akkor 120 ezret kértek a Sz. Istvánban, most 150 a tarifa. Saját tapasztalat.

Megkérem mindenkit, hogy csak a kérdésre válaszoljanak :)

2010. dec. 9. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is a Szt.Istvánban szültem(az a barátnőm nem,akit feljebb említettem)de egy másik igen,ráadásul ő idén,én 2 éve)és most is 70000 ft volt a doki tarifája(császáros volt ő is).A szülésznőé 30000 ft.
2010. dec. 9. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
BOCSI,hogy válaszoltam!
2010. dec. 9. 14:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy látszik az orvostól függ. Én Fedina Laurához jártam, nála 120 ezer volt 3 évvel ezelőtt. Egy másik fórumban ez volt a kérdésem, hogy hol mennyit kérnek az orvosok, de most az érdekel, hogy szülésznőnek mennyit adjak, vagy milyen ajándékot
2010. dec. 9. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, lehet, ha meg vagy vele elégedve...de ha simán szülsz a szülésznő sokkal többet lesz veled, ő vezeti le a szülést is, szóval én adnék neki azért 30-40et ha ügyes volt és jófej...ha a dokinak ennyi ár akkor neki nehogy már ajándékkosárral köszönd meg:)
2010. dec. 9. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Esztergomi vagyok, 2 éve, amikor a fiam született adtunk 10000 HUF-ot a szülésznőnek, mert hihetetlenül sokat adott a jelenléte, tudása, stílusa...

A lányom 6 hete született és 4 szülésznő volt bent. Mindegyik aranyos volt, ezért nem tudtam, mennyit és kinek adjak. Így nem adtam. Virág és kávé hazajövetelkor. Ennyi.

2010. dec. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!