Árthat-e ha nem 2-3dl málnalevél teát iszok, hanem 0,5litert reggel is, és este is?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz bajunk tőle, vagy is inkább a babának?
Holnap a dokit is megkérdem, de addig is írjatok! Ma reggel fél litert ittam... 40+3hetes vagyok
2010. dec. 8. 14:27
1/3 anonim válasza:
A legtöbb ismerősöm, aki itta, túlhordta a bébijét. Lehet, hogy nálad is ennek köszönhető?
Nem vagyok tisztában az adagolással, de ha valamire azt mondják, hogy 2-3 dl/nap, akkor nem hiszem, hogy jó az 1 l/nap.
2/3 anonim válasza:
Én egy brutálisan erősre sikeredett adag után szültem emg a gyereket, 2 héttel korábban. Szóval túlhordást biztos nem okoz...
Ennyi idősen már nem lehet baja, hiszen max. elinditja a fájásokat... Addig meg csak edzi a méhet.
3/3 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Nekem a szülésznő alapból ennyit mondott. Csak szép fokozatosan kellett az adagot növelni napi 1 literig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!