A szülés beindulása pontosan mitől történik? A burokrepedést a babó mozgása idézi elő, vagy termelődik egy valamilyen anyag aminek egy idő után ez az eredménye?
En is ugy tudom, hogy egy hormon termelodik, ami beinditja a szulest, de az biztos, hogy nalam a burokrepedest durva kemenyedesek eloztek meg. Arra ebredtem ejjel, hogy addig sohasem tapasztalt mertekben kemenyedik a hasam. Megprobaltam kikaszalodni az agybolt par perccel kesobb es ahogy felalltam es fuggolegesbe kerultem elfolyt a magzatviz.
A szex is ket ok miatt segithet, az egyik az, hogy az orgazmus kemenyedeseket valthat ki, a masik az, hogy a spermaban olyan anyag van, ami puhitja a mehszajat.
Es igaz az, amit a szulesznod mondott, nyugodtan lehet szeretkezni ilyenkor mar nyitott mehszajjal is, mert a babat a burok vedi a fertozesektol. Ha az megrepedt, akkor mar nem szabad. De nem hiszem, hogy sok no van ezen a vilagon, aki elfolyt magzatvizzel meg raugrik a parjara...
Es azert is erdemes kihasznalni az utolso napokat, mert utana nehany hetes ujabb kenyszerszunet kovetkezik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!