Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote II. számú klinikán...

Sote II. számú klinikán hogyan zajlik a szülés?

Figyelt kérdés
26-ra vagyok kiírva,ott fogok szülni,olyan válaszokat várok,akik már szültek ott,és elmesélnék mi hogyan zajlott?!Hányan vannak egy szobában,hogyan van látogatási idő,babám ott lehet-e velem,segítenek-e mellre tenni,ilyesmi.
2009. jan. 18. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Én oktober végén szültem itt.A szülészet nagyon modern,felújjított,a gyerekágy ehhez képest vagy 20 évvel le van maradva.Írj mailt és írok többet.Nem olyan rossz a dolog.Segítenek mindenhol,de kérni,kérdezni kell!
2009. jan. 18. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
én augusztusban szültem,és meg kell hogy mondjam nagyon meg voltam elégedve,mind az orvos,mind a szülésznő első osztályú.szülő szoba nagyon szép,elégé kellemesen éreztem magam benne ahhozképest,hogy azért nem volt túl sok kedvem nevetni:D főleg a végén.a gyerekágy,6 an vtunkegy szobában,és jó volt hiszen tudtunk egymásnak sgiteni:Dkérdezni meg kell mert maguktól nem segitenek annyit.mellre tételt is kérd hogy jol teszed e rá.kinél szülsz?szülésznő?orvos?
2009. jan. 18. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Első vagyok.Én azért ennyire nem voltam megelégedve,pedig sokra azért nem számítottam.Azért írtam,hogy írj mailt és leírom a tapasztalataimat.Szülésznőt fogadj mindenképp!!!
2009. jan. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!