Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit lehet tudni Dr. Polgár...

Mit lehet tudni Dr. Polgár Zoltánról és a Bajcsy szülészetéről?

Figyelt kérdés
2008. jan. 15. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Látom igen régi a kérdésed, de én csak most találtam rá. Nekem a Polgár dr. az orvosom Nála szültem tavaly májusban a lányomt, pontosabban Ő császározott meg. Nem egy bratyizós típus, de lelkiismeretes, pontos megbízható doki. A szülészete jól felszerelt, a szülőszobák családpártiak. A szülésznők kedvesek. Kérdezz bátran, ha szeretnél még valamit tudni.
2008. márc. 8. 20:50
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ! elég furcs a hogy ugy ultrahangoz hogy nem mutatja meg teljesen el van forditva a monitor... ezt mindig igy szokta? szoljak neki,h látni szeretném én is a babámat?
2008. márc. 13. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia! Kérdezz tőle bátran, én is megmutogatattam vele a lányomat amikor még a pocimban volt. Sőt, a férjemnek és az anyukámnak is megmutatott mindent az ultrahangon. Jól vagytok, mikorra várható a baba--persze csak ha nem indiszkrét a kérdés, és bármit szeretnél még kérdezni, nagyon szívesen válaszolok.
2008. márc. 14. 16:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném tudni, ha a korházról szeretnék ezt azt megtudni akkor kit kell megkérdezni? pl azokról a szép szülőszobákról? ja 31 hetesek vagyunk most:)
2008. márc. 17. 12:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt tudom Neked tanácsolni, hogy fogadj szülésznőt, hidd el megéri. Nekem a Garáné Magdi volt, és 15.000 ft adtam neki. Amikor már Nst-re jársz is ő tud veled foglalkozni, és a szülőszobákat illetve a vajúdási lehetőségeket is ő mutatja meg. Azonkívűl hidd el, amikor eljön majd a Nagy Napotok nagyon jó, ha a családtagokon kívűl, Veled van a szülésznő. Persze ez csak tanács, ahogy gondolod. Kérdezz még, ha van valami bátran. Jó egészséget Nektek.
2008. márc. 18. 11:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Szia!ha a kórházba hív uh-ra a doki akkor adjak neki pénzt? mert nem a rendelőjébe hív hanem a khba. Te hogy csináltad? nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.
2008. márc. 29. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én a kórházban is adtam neki minden uh-nál 3000 ft.-ot.
2008. márc. 31. 14:36
 8/11 A kérdező kommentje:
szia! még azt szeretném tudni,h kaptál- beöntést?és gátmetszés volt-e? köszi:)
2008. ápr. 8. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! Kaptam beöntést, de én nem tudtam megszülni a lányomat ezért császároztak.
2008. ápr. 10. 09:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy a beöntés egyáltalán nem fáj, és teljesen kitisztulsz, ami em baj, mert az utána lévő napokban elég nehéz a wc-zés.
2008. ápr. 10. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!