Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen gyakoriaknak kell...

Milyen gyakoriaknak kell lenniük a jósló fájásoknak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinél más, de egy kicsit elkezdtem már aggódni. 32 hetes és 5 napos vagyok, s már két éjszaka is fájtam hosszabb ideig (1-2 óráig), s most hogy felkeltem, még reggel és délelőtt is éreztem (fél percekre). Szóljak orvosnak, vagy ez normális így? Rendszer nincsen benne, és igazából a fájdalom is jelentéktelen, inkább csak kellemetlen.
2009. jan. 17. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

33 hetes vagyok és nekem is nagyon görcsöl (éjszakánként főleg) a hasam.Olyan érzés,mint a mensi görcs.

Velem is gyakran előfordul mostanában,de egy idő után elmúlik.Valószínű ez már jósló fájás.

Szerintem ez normális.

Persze szívesen fogadnék véleményt egy nálunk idősebb terhes kismamitól.

2009. jan. 17. 11:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak tudod azért aggódok, mert úgy tűnik, egyre többször jön ez elő, s nem tudom, hogy ez így szokott-e lenni. Bár, tény, hogy nem rendszeres.
2009. jan. 17. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem is ekkortájt voltak jóslófájásaim (kb.31-32 hetesen)de nem voltak durvák. El is múlt magától. Ha épp mész dokihoz mindenképp említsd meg de ha nem tartod elég erősnek csak úgy fájdogál akkor sztem ez nem gáz. Magne B6-ot próbáld meg ha eddig nem szedted.

Nekem kb.2-3 napig volt ilyen semmit nem csináltam vele csak elmúlt. Most 37 hetes vagyok de azóta volt.

2009. jan. 17. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs szóval, "37 hetes vagyok de azóta SEM volt".
2009. jan. 17. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap éjszaka elég erős görcsöm volt,de 30 perc után elmúlt.Eddig Magnerotot szedtem,de most Magne B6-ot vettem.Elég ebből napi 2 db?Mert igazság szerint napi 4-6 db kellene a betegtájékozatató szerint.
2009. jan. 17. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 3x1-et mondott a doki de hozzátette, ha úgy érzem az nem elegendő akkor mehet 3x2.

37 hetes kismama

2009. jan. 17. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Sziasztok

De azt tudjátok h a magnézium szedését a 36. héttől abba kell hagyni , ugye?

Boldog babavárárst, gyors szülést

38 heteske

2009. jan. 17. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A MagneB6-ból akár napi 7-8 szemed is be lehet venni és tényleg segít. Nálam a 30. hét környékén jelentkeztek a keményedések "jósló-szerűségek" és a 36. hétig szedtem napi 7-8 darabot.

Mostanra betöltöttem a 37, hetet és nagyon várom, hogy mikor ismerhetem meg a kisfiamat. Jövő héten meleg front lesz! Hátha....

2009. jan. 17. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!