Milyen gyakoriaknak kell lenniük a jósló fájásoknak?
Szia!
33 hetes vagyok és nekem is nagyon görcsöl (éjszakánként főleg) a hasam.Olyan érzés,mint a mensi görcs.
Velem is gyakran előfordul mostanában,de egy idő után elmúlik.Valószínű ez már jósló fájás.
Szerintem ez normális.
Persze szívesen fogadnék véleményt egy nálunk idősebb terhes kismamitól.
Sziasztok!
Nekem is ekkortájt voltak jóslófájásaim (kb.31-32 hetesen)de nem voltak durvák. El is múlt magától. Ha épp mész dokihoz mindenképp említsd meg de ha nem tartod elég erősnek csak úgy fájdogál akkor sztem ez nem gáz. Magne B6-ot próbáld meg ha eddig nem szedted.
Nekem kb.2-3 napig volt ilyen semmit nem csináltam vele csak elmúlt. Most 37 hetes vagyok de azóta volt.
Nekem 3x1-et mondott a doki de hozzátette, ha úgy érzem az nem elegendő akkor mehet 3x2.
37 hetes kismama
Sziasztok
De azt tudjátok h a magnézium szedését a 36. héttől abba kell hagyni , ugye?
Boldog babavárárst, gyors szülést
38 heteske
A MagneB6-ból akár napi 7-8 szemed is be lehet venni és tényleg segít. Nálam a 30. hét környékén jelentkeztek a keményedések "jósló-szerűségek" és a 36. hétig szedtem napi 7-8 darabot.
Mostanra betöltöttem a 37, hetet és nagyon várom, hogy mikor ismerhetem meg a kisfiamat. Jövő héten meleg front lesz! Hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!