Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hogy érezte magát szülés...

Ki hogy érezte magát szülés elött? 38 heteske

Figyelt kérdés
Én hetek óta kínlódok és ma meg olyan fitt vagyok hogy el sem hiszem. Babóca mocorog minden oké. Még a szeméremcsontom sem fáj ma annyira. Azt jósoltá hogy 1-2 nap és meglesz a babócám! Nem értem!
2009. jan. 17. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 héttel a kiírás előtt szültem. Szülés előtti napon már alig ettem, eléggé magamba fordultam, keveset beszéltem, és olyan dolgokat kezdtem el csinálni, amit már nem akartam, hogy a férjemnek kelljen, pl. leszedtem a ruhákat a szárítóról, éjjel:)) Kérdezte, hogy mit csinálok? Mondtam neki, hogy elrakom a ruhákat, mert pár óra múlva mennünk kell a kórházba. Nem hitte el, de igazam lett. Lassan indultak az összehúzódások, nem is igazán fájt, szinte semmit, csak egészen pici görcsök voltak. Kellemes szülést kívánok!
2009. jan. 17. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam, hogy lehetnek tünetek, pl. fészekrakó ösztön (amit a fenti válaszadó leírt), ritkább magzatmozgás, arcpuffadás, hasmenés. Na, nálam nem volt semmi. 1 héttel túlhordtam, de még aznap is jól éreztem magam. Végül úgy indították be.
2009. jan. 17. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ma kezdtem a 37. hetet, de semmi bajom. Már a nyákdugó távozgat, de semmi. Egész jól alszok, nem fáj semmim, annyi hogy néha belehasít a hüvelyembe. Lehet még korai lenne, de annyi helyen olvasom, hogy már hetekóta nem tudnak aludni, nem érzik jól magukat a kismamák. Nálam meg semmi, remélem a szülés is ilyen lesz.

Könnyű szülést!! :))

2009. jan. 17. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 33 hetesen azt mondták,hogy bármikr meglehet,vigyázzak nagyon.Egy héttel túlhordtam végül a lányom...jópárszor vltam addig bent,mert azt hittem már végre itt lesz az idő.De tudni fogd mikor tényleg eljön az ideje...
2009. jan. 18. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!