Ki hogy érezte magát szülés elött? 38 heteske
Figyelt kérdés
Én hetek óta kínlódok és ma meg olyan fitt vagyok hogy el sem hiszem. Babóca mocorog minden oké. Még a szeméremcsontom sem fáj ma annyira. Azt jósoltá hogy 1-2 nap és meglesz a babócám! Nem értem!2009. jan. 17. 10:57
1/4 anonim válasza:
Én 2 héttel a kiírás előtt szültem. Szülés előtti napon már alig ettem, eléggé magamba fordultam, keveset beszéltem, és olyan dolgokat kezdtem el csinálni, amit már nem akartam, hogy a férjemnek kelljen, pl. leszedtem a ruhákat a szárítóról, éjjel:)) Kérdezte, hogy mit csinálok? Mondtam neki, hogy elrakom a ruhákat, mert pár óra múlva mennünk kell a kórházba. Nem hitte el, de igazam lett. Lassan indultak az összehúzódások, nem is igazán fájt, szinte semmit, csak egészen pici görcsök voltak. Kellemes szülést kívánok!
2/4 anonim válasza:
Hallottam, hogy lehetnek tünetek, pl. fészekrakó ösztön (amit a fenti válaszadó leírt), ritkább magzatmozgás, arcpuffadás, hasmenés. Na, nálam nem volt semmi. 1 héttel túlhordtam, de még aznap is jól éreztem magam. Végül úgy indították be.
3/4 anonim válasza:
Én ma kezdtem a 37. hetet, de semmi bajom. Már a nyákdugó távozgat, de semmi. Egész jól alszok, nem fáj semmim, annyi hogy néha belehasít a hüvelyembe. Lehet még korai lenne, de annyi helyen olvasom, hogy már hetekóta nem tudnak aludni, nem érzik jól magukat a kismamák. Nálam meg semmi, remélem a szülés is ilyen lesz.
Könnyű szülést!! :))
4/4 anonim válasza:
Nekem már 33 hetesen azt mondták,hogy bármikr meglehet,vigyázzak nagyon.Egy héttel túlhordtam végül a lányom...jópárszor vltam addig bent,mert azt hittem már végre itt lesz az idő.De tudni fogd mikor tényleg eljön az ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!