Van-e vki, aki saját felelősségre szülés után előbb hazament a kórházból? Ha igen, ez hogy működött?
Szia!
11:07vagyok. Én május 7-re vagyok kiírva. A váci kórház megkapta a baba-mama barát kórház címet és sok minden változott. Pl. ezentúl a kora babák Pestre mennek, mert itt állítólag megszünt a kora babák ellátása.
Köszi a választ! Én márc.14-re vagyok kiírva! És kitől kérdezted, a dokidtól vagy a szülészeten? Kihez jársz? nekem végül nem lesz dokim, mert mind nagyon szemtelen, és elég durva összegeket kérnek...Neked első baba? Nekem második, és az elsőnél is alig értbe a doki, pedig akkor magánorvoshoz jártam...
Igen, már mikor a fiam született is bababarát kórház volt, bár épp ezért fura ez a megoldás, szerintem az lenne a leginkább bababarát, ha mielőbb hazamehetnénk...ráadásul az elsővel én 4napig voltam benn, mert azt mondták, hogy rosszkor szültem, ha egy órával előbb sikerült volna, akkor a 3.nap hazamehettem volna, csak a váltás miatt volt így...:( így, hogy itthon vár egy gyerek, ez elég sok, ezért is gondolkozom a hazajövetelen, de így ez elég elkeserítő... :(
Szia!
Köszi az újabb infot, ez volt az igazi karácsonyi ajándék! :)
Így megnyugtatóbb, hogy tudja az ember, hogy normális körülmények közt is van erre lehetőség, ha nem is egyszerű...
Egyébként ki lesz az orvosod? Én végül nem választottam, mert ahogy látjuk, jobban el vannak szállva, mint gondoltuk, és még úgy is elég sokat kérnek, ha alapból sztk rendelésre jár az ember...
További boldog babavárást! És persze boldog új évet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!