Csak az érdekelne, hogy ki,mit ajánl.Mert már nem kötelező,de lehet, hogy jobb ha kér az ember, nem? Kicsit cinkes lenne, ha szülés közben "más" is jönne!
Ez a legkevesebb, és legalább amiatt nem kell aggódnod, h. odacsinálsz a szülőágyra!
2009. jan. 15. 17:27
2/17 anonim válasza:
Szia!
Én 8 hét múlva szülök és a barátnőim akik már szültek azt mondták hogy inkább kérjek mert elég ciki lenne ha más is jönne. Sajnos még beöntés mellett is előfordulhat baleset de nélküle biztos. Szóval én kérni fogok.
2009. jan. 15. 17:29
3/17 anonim válasza:
Szió!
Én úgy gondolom, inkább csináljanak, minthogy én csináljak oda :S
Azt olvastam itt, nem fáj csak kellemetlen picit, de legalább azon nem agyalsz, hogy kakival jön-e a kismanód.
De én is kíváncsi vagyok mások véleményére is :D
Holnapra vagyok kiírva, majd elmesélem milyen volt:P
Boldog Babavárást!
2009. jan. 15. 17:31
4/17 A kérdező kommentje:
Anikó, csak nem te válaszoltál???:) Era
2009. jan. 15. 17:34
5/17 anonim válasza:
Én örültem a beöntésnek, hisz így tutira kitisztultam, garantáltan nem jött semmi szülés közben. Amúgy tök gáz dolognak hittem én is, de tényleg semmi extra, feleslegesen izgattam magamat rajta.
Üdv, 1 hónapos anyuka
2009. jan. 15. 17:34
6/17 anonim válasza:
De:)
Hihetetlen, hogy itt futunk össze:P
Msn?
2009. jan. 15. 17:36
7/17 anonim válasza:
Beöntéssel sincs garancia, erre én példa vagyok. Kissé tartottam a beöntéstől, de semmi fájdalom, csak kis feszülő érzés volt a beleimben. Mondjuk ennek ellenére azért a szülésnél is kicsusszant egy kicsi, de senki nem csinált ebből problémát. Ugyan nem én döntöttem el, hogy kell-e, de kérném, mert így csak kisebb az esély rá.
2009. jan. 15. 17:46
8/17 anonim válasza:
Én az elsőnél kaptam,semmi extra.A 2.nál nem,mert az István khzban ha kérsz sem adnak.És mégsem kakáltam össze magam.De a beöntés sem garancia arra,h szülés közben nem jön kaka,de elhiheted,h téged abban a percben ez nem fog érdekelni,a khzi személyzet pedig teljesen fel van készülve az ilyen dolgokra(és másodpercek alatt el is takarítja a szülésznő a dolgokat).2 gyerekes anyuka
2009. jan. 15. 17:52
9/17 anonim válasza:
Szia. Én kaptam és örültem neki, mivel már egy hete voltam benn a kórházban és ott nem nagyon akart összejönni :-) Egyáltalán nem éreztem kellemetlennek. A szülésznő csinálta, amikor a borotválást.
Igaz, hogy sokan azt írják, úgysem azzal fogsz foglalkozni szülés közben, de szerintem kérd nyugodtan. Meg fogsz könnyebbülni.
Üdv, 6 hónapos kislány anyukája
2009. jan. 15. 17:54
10/17 anonim válasza:
En nem kaptam, de nem azert mert nem kertem, hanem azert, mert ahol en szultem, ott nem szokas a beontes. Ennek ellenere nem volt baleset, de ha lett volna, akkor sem vettem volna eszre szerintem. A ferjemtol kerdeztem meg par nap mulva, hogy jott-e valami es o mondta, hogy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!