Mennyi idő volt a legrövidebb, illetve leghosszabb szülés, amiről hallottatok?
Figyelt kérdés
Vajúdástól, cakli-pakli.2010. nov. 27. 09:28
11/19 anonim válasza:
Amikor én szültem a második babámat, egy anyuka a burokrepesztés után 17 percen belül megszült. Én nem voltam ilyen szerencsés, bár jóval rövidebb volt, mint az első szülésem (14 óra, 3,5 óra).
12/19 anonim válasza:
Egy lányról hallottam akinek első babáját 1,5 óra után megszülte, a leghosszabb akit hallottam anyukám mikor engem szült, azt mondta vasárnap kezdődött a vajúdás kedden reggel lettem meg ( már tolták volna császározni de csak kinyomott belőle a doki)
13/19 anonim válasza:
sógornőm: elfolyt magzatvíz után 40óra vajúdás után szült,
én: elfolyt magzatvíz és 45perc után hasamon a kisdrágám:-)
14/19 anonim válasza:
Nekem burokrepesztéstől 3óra, de ebből a kemény olyan 1,5óra volt (oxitocin után) és 5 nyomásból kint lett a babóm. És alig kellet vágni. :)
15/19 anonim válasza:
egy ismerősöm nemrég szült, 36. hétre OTTHON a második babát, fél óra alatt! Nem volt idő már csak a mentőt hívni:) a méhlepényt már a kórházban szülte meg.
leghosszabb időt nem tudok mondani.
16/19 Nigra válasza:
en 4ora alatt szultem az elsot (es egyben utolsot) fajdalomcsillApitas nelkul, gatvedelemmel. a gatvedest nem kertem, a janos korhazban nem vagnak ha nem muszaly inkabb vedik,
17/19 anonim válasza:
Nekem az első babám 3óra alatt lett meg. Unokanővéremnek a a 2. babája 3nap! vajúdás után végül (Hála Istennek) császárral jött a világra.
Nem értem, hogy ha valaki nem tágul megfelelően, akkor miért hagyják ennyi ideig szenvedni!
18/19 anonim válasza:
21.25-re értünk a kórházba, 22.25-re már meg is született a fiam. Semmi fájdalomcsillapítót nem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!