Szülés utáni méhtisztítás. Mit jelent? Nagyon fájdalmas? Nálunk Sopronban állítólag mindenkinek megcsinálják.
Nem akarok ijesztegetni senkit, de nekem ez elég rossz élmény volt.
A Szt. Istvánban szültem, nagy forgalom volt, és már nagyon várták a szülőszobát, így amikor megszületett a baba, adtak valami gyógyszert, amitől hamarabb jött a méhlepény, meg összevissza nyomkodtak. Már az is fájt. Aztán nem jött ki egészben, és ami utána következett a rémes volt. Ijesztő méretű eszközökkel nyúlkáltak belém, és kaparásztak, eléggé fájt, még a szüléshez képest is. És sokáig tartott. Két orvos dolgozott keményen, és minden úszott a vértől... Szerintem jobban jártak volna, ha hagyják magától kijönni, összességében gyorsabb lett volna, és engem sem kellett volna megkínozni. - Az már csak hab a tortán, egy héttel később még tenyérnyi szövetdarabok jöttek ki belőlem.
Tanulságul csak azt ajánlom mindenkinek, hogy ne hagyja gyorsítani a méhlepény megszületését, majd kijön, amikor kell neki.
Első szülés volt, a következőnél én is okosabb leszek.
22,03-as vagyok
Karazma Farshidnal
A 21:46-osnak: Szegény, tényleg jól megkínoztak.
De szerintem a kérdező- és az én egyik ezt megelőző válaszom erre vonatkozott- a méhlepény megszületését követő méh tisztításról kérdezett. Tehát miután megszületett, akkor törölnek ki belülről. Bár neked lehet, hogy nem volt ilyen, ha még egy héttel a szülés után is olyan nagy szövetdarabok jöttek ki. Tényleg nem normális dolog amit Veled műveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!