Szules utan tenyleg le kell "szoritani" a hasat? Ez mire szukseges?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 10:06
1/6 anonim válasza:
Hogy hamarabb visszahúzódjon a has.
2/6 anonim válasza:
A kórházban nekem automatikusan leszorították, de jó is volt, mert az első pár napban nagyon lötyögött a pocakom, és ez segített, hogy visszahúzódjon.
3/6 anonim válasza:
Amikor bementem a gyógyszertárba venni hasleszorítót a gyógyszerész félrehívott és azt mondta higyjem el a zuhany alatt 30mélylevegő vétellel többet érek el!azt hozzáteszem császáros voltam!nem vettem..minden zuhanyzáskor 30 mélylevegőt vettem!a hasam lement így is!Van aki nem ajánlja a leszorítást!
4/6 anonim válasza:
Soha nem használtam hasszorítót, az orvosom nem ajánlotta. 4 szülés után sincs nagy hasam. Attól, hogy használod, az izmok nem fognak megerősödni, olyan, mikor gipszet hordasz. Amíg rajtad van, tart, de ahogy leveszed, már nem. Ha tornáztatod a hasizmaidat (nem felülésekre gondolok, hanem olyasmire, mint amit az előző írt), akkor hamar megerősödnek az ellazult hasizmok és a pocid is visszahúzódik.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valasszokat! :)
2010. nov. 26. 12:35
6/6 anonim válasza:
én simán szültem és annyira lógós lett utánna a hasam és fájtak belül a "szrveim"hogy kértem kössék le, de nem akarták
azt mondták az csak császárosoknak van
második babával előrelátóbb leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!