Gátmetszésnél, varrásnál és varrat kiszedésnél kérhetek érzéstelenítés vagy azt eldönti az orvos hogy ad e vagy sem?
Figyelt kérdés
Lehet kérni felszívódó varratot is? Ezekért kell külön fizetni?2009. jan. 14. 15:44
1/9 anonim válasza:
Szia én a vágást külön nem éreztem,de a varrást annál inkább,és látta rajtam a doki,hogy eléggé fáj,így adott egyet,de mivel belül is varrtak,és az is szörnyen fájdalmas volt szó nélkül adott még egyet.És felszívódó varrataim voltak,nem került semmibe se.Bár másért se fizettem
2/9 anonim válasza:
Gátmetszésnél adnak, vvarratkiszedésnél nem adnak, de nem is kell, mert az nem fáj inkább csak kellemetlen egy pár pillanatig. Kérni nem kell külön.
3/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem fájt, a varrást nem is éreztem, de fogalmam sincs, hogy adtak-e, én mindenesetre nem kértem.
4/9 anonim válasza:
gátmetszés maga nem fájt egyáltalán,talán mert fájdalomcsilapítonak ott volt a fiam már a karomba..de a varrat szedés..az nagyon fájdalmas,pedig nem varrtak sokat nekem.Csillapítot meg nem kaptam.
5/9 anonim válasza:
Nekem gátmetszésnél adtak, de én nem éreztem, csak a férjem mondta később. A varrásnál is adtak állítólag, de éreztem ahogy varrtak, nem fájt csak picit. És felszívódó varratot kaptam kérés nélkül.
6/9 anonim válasza:
Gátmetszést nem éreztem, a varrásnál adott érzéstelenitőt abból nem éreztem semmit, varratszedés nem volt mivel felszivódó varratokat kaptam.
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen kell adnia érzéstelenítést, a gátmetszést nem éreztem (nem is tudtam, hogy vágni kellett), utána kaptam egy kis szurit és összevarrt az orvosom de nem fájt! pedig a méhszájat is össze kellett varrni. Inkább kellemetlen volt. Ezek a varratok felszívódóak voltak, a külsők pedig nem. Amikor mentem varratszedésre nagyon féltem de egyáltalán nem fájt és 1 percig tartott! Tehát nem is kellett volna érzéstelenítő.
8/9 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy gátmetszésnél adtak-e. A varrásnál viszont igen, de még így is nagyon fájt. Nagy volt a baba és sokat kellett vágni+ még repedtem is.A varratok felszívódóak voltak szerencsére.
9/9 anonim válasza:
Nekem kérés nélkül adtak érzéstelenítőt, nem fájt sem a vágás sem a varrás. A belső varratokat fölszívódóval csinálták a külsőt nem. Varratszedés nem fáj, pár pillanat az egész. Ügyeletesnél szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!