Császár után hogy megy a lehajolás, illetve a betét csere?
Figyelt kérdés
2009. jan. 14. 03:48
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem semmi gondom nem volt vele. Perszer az első ilyen dolognál, zuhany, betétcsere segített a nővér. Bár nem lett volna rá szükségem. Mindenki csodálkozott is rajtam. Azt mondták,hogy olyan vagyok mint aki nem is szült, főleg nem császárral. :)
2/4 anonim válasza:
Szia!Elöttem iró szerencsés!!Nekem kicsit nehézkes volt de meg lehet oldani az első 2-3napon.Nagyon-nagyon lassan.De megéri az a kis fájdalom!!!
3/4 anonim válasza:
Szia! Akkora hajolás ami egy betétcseréhez vagy a baba ellátásához kell szerintem nem okoz gondot. Földre ejtett tárgyak felvétele más kategória. Egyénfüggő, volt olyan szobatársam aki 3 naposan bármit felvett a földről, de a többségnek ez egy darabig nem megy. Én elég sokáig egyoldalas voltam, csak egyik oldalról tudtam leszállni az ágyról.
4/4 anonim válasza:
Nekem is gond nelkul mentek ezek a dolgok elsore...nekem az agybol valo leszalas volt nehezkesebb,es en is 1 darabig csak az egyik oldalamon tudtam aludni es ugy leszalni az gybol(vagy 3-4 nap).Lehajolni lehajoltam ameddig engedte a hasan es nem feszult acerna...aztan ha valamit leejtettem azert legugoltam...de az elso 2 napban a gugolas persze h nem ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!