Van valakinek tippje konnyu szulesre? Torna vagy mas?
én tornáztam egészen a szülésig, még aznap is amikor mentem szülni. Nem tudom azért e, de nagyon könnyű szülésem volt. Fájdalmas volt, mert azt úgysem lehet elkerülni, de nagyon rövid. 2 óra volt az egész.
Végig terhességem alatt próbáltam aktív maradni, bevásároltam, futottam a busz után:) és nagyon keveset feküdtem.
Kérdezd meg anyukádat, hogy milyen volt a szülése veled, mert azt mondják genetika is és ahsonló képpen szülünk, mint anyukánk. Anyukám is nagyon könynen hozott engem a világra.
Könnyű szülést kívánok!
Én nem tornáztam, viszont sétáltam nagyokat, két hónappal a szülés előtt még Írországban túráztunk a férjemmel, elmondása szerint én jobban bírtam, mint ő. :D Málnalevélteát én is ittam, meg szedtem a homeos golyókat, 6,5 órából 1 óra volt a nehéz rész.
Próbálj meg ellazulni, gyakorold, hogy majd ha fájások lesznek, akkor is tudjál lazítani és ne a fájdalomra figyelni. Vidd magaddal a kedvenc zenédet a szülőszobába, én ezt tettem, és bejött! Sőt, az esti elalvásnál is tök jól jött.
Könnyű és szép szülést kívánok!
Szia!
Szerintem a lelki nyugi is számít!Én soha nem voltam olyan nyugodt,mint mikor elkezdődött!A testedre a babádra koncentrálj,és halgassd meg amit a szülésznő javasol,nekem sokat segített!Viszont a saját "kényelmedre" figyelj mindenek előtt!Ha neked könnyebb akkor a babádnak is!Nekem ugyan 8 óra volt az egész,de csak 3 óra volt kemény!És csak másfél órát voltam a szülőszobán (nálunk egyben van a vajúdóval)Mondjuk homeót szedtem a 35. héttől,de én nagyon pozitívan emlékszem vissza!Mostanában egyre többször,mert jövő héten lesz 1 éves a lányom!
Én arra gondoltam közben hogy végre mindjárt láthatom,megölelhetem....csodás volt!
Könnyű szülést és jó babázást! :)
Sok-sok mozgás, (nem feltétlen torna) még az utolsó hetekben is, málnalevél tea, homeós bogyók.
Nekem így 4 óra volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!