3 és fél hete szültem, és pár napja furcsán fáj, normális ez?
Figyelt kérdés
Szülés után eleinte véres volt, most már barnásba ment át 2 hete a szivárgás, de mindig érzem, hogy mintha egy kemény golyószerűség lenne a méhemben, mármint a méhszájamról beszélek! Kérdeztem pár embert, azt mondtak, hogy a varrástól is lehet! Én meglestem a tükörben és olyan mintha kő lenne benne, kemény, és még a színe is kőszinű! Nagyon megvagyok ijedve mi a fene ez? Fájni nem fáj, csak ha felállok, olyan mintha kiakarna esni vagy kilógna vagy fenetudja?! De nincs minden alkalommal, csak akkor érzem a legjobban ha a babát kell ringatni egy ideig! Nektek is van ilyesmi hasonló?2010. nov. 20. 14:50
1/2 anonim válasza:
Miért nem az orvost kérdezed meg? Lehet, hogy begyulladt a seb körül.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ez volt, szülés után 4 héttel kezdtem úgy érezni, mintha egy kő lenne ott, és húz lefele. Nem is bírtam hosszabb ideig állni, egyik lábamról álltam a másikra, mintha majdnem bepisilnék. És nekem sem volt állandóan ez az érzés, csak ha álltam, sétáltam, babát ringattam.
6 hetes kontroll előtt is el lehet menni a nőgyógyászhoz, ő biztos tud okosat mondani, én nem mentem, mert úgy voltam vele, hogy biztos ez is a gyermekágy része. 6 hetes kontrollon a doki nem látott semmi rendelleneset. Mostanra meg már elmúlt bőven.
(3 hónapja szültem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!