Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veszprémi szülészetröl,...

Veszprémi szülészetröl, orvosokról véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 16:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Hú, ez amit az utolsó írt, félelmetes. Nekem ilyen tapasztalataim abszolút nem voltak. Igaz, én a csecsemősök közül is csak 3mal találkoztam, ők voltak akkor velem a karantén idején.

A dokikat régebbről "ismertem", és amikor bent voltam, nem volt rossz tapasztalatom róluk, pedig 1.5 hetet ott töltöttem.

Ne ijedj meg! Készülj fel mindenre, amit a hátad mögött mondanak, ne foglalkozz vele. Nincs más dolguk úgy látszik... Bár, én ilyet nem tapasztaltam. A babámmal is szépen bántak, mint a hímes tojással:) Bár, én nem kerültem a csecsemős részre szülés után, lehet, hogy azért. Nem tudom. De abból a 3 nővérből nem néztem volna ki, hogy ilyet csinálnak, mint amit az utolsó leírt. Plusz ismerek még 2 csecsemőst, ők a mi lakóhelyünkön élnek. Az utolsó válaszoló szerintem csak nagyon kifoghatta.

Én ha szülnék, ismét Veszprémet választanám. Az első babám nem ott született, a 2. igen. És inkább Veszprémet választanám!

Kitartás és kérlek, majd emeld ki a kérdést ha megszültél, és mesélj:)

2010. dec. 16. 14:42
 12/23 A kérdező kommentje:
remélem én is így megleszek elégedve mint te.Bár nem várok én semmi extra törödést,csak kíváncsi vagyok hogy mire készüljek fel.Ja és nincs fogadott dokim!
2010. dec. 16. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Én november végén szültem. Biztos előfordulnak negatív tapasztalatok is, de én többségében jókat olvastam a neten, illetve nekem sincsenek rossz tapasztalataim. Szerintem az egész fejben dől el. Én egy doktornőnél szültem. A vezetéknevét sajnos nem tudom, mert nem is tudtam hogy van ott női orvos, de a keresztneve Judit. Tüneményes volt. Türelmes, bíztatott, dicsérgetett. A szülésznő is pozitívan maradt meg az emékezetemben, pedig igazából elég fáradt volt, szóval ő nem volt a legkedvesebb, de bunkó sem volt abszolút. Pedig őt megélhettem volna akár rossz élményként is. De igazából szerintem minden fejben dől el. Én úgy mentem oda hogy de jó, végre megszületik a kisbabám,és nem vettem magamra azt hogy nem volt mosolygós és jókedvű a szülésznő. Megértettem hogy fáradt. Én a szobatársaimtól sem hallottam rossz tapasztalatokat. Csak befelé kell figyelni. Csak az járjon a fejedben hogy a babád egyre közelebb van a kinti világhoz. Csak az számítson, a körülötted lévők ne, hiszen azzal elrontanád életed legszebb napját. Amúgy nekem a csecsemősökkel sem vlt semmi problémám. Ott is vannak barátságosak, és van aki nem olyan vigyorgós, de nem vagyunk egyformák. Mondom. Kimondottan bunkóval én nem találkoztam, pedig elég érzékenyen tudok reagálni, és könnyen megbántható vagyok. Szerintem ne izgulj. Ha esetleg mégis találkoznál unszimpi egyénnel, gondolj arra hogy csak 3 nap és az életben nem látod őket többet :)Ja! Amúgy a takarítónők a legkedvesebbek! Ők nagyon szeretnivalók :)

Villámgyors és szép szülést, és kedves kórházi dolgozókat kívánok Neked.

2010. dec. 17. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja! És szerintem a babákkal is jól bánnak. Dicsérgették őket, hogy milyen szép haja van stb... meg becézgették őket. Az én babámnakpl. 1,5 napig nem volt széklete, és miután szóltam, többször rákérdeztek, meg elvitték megpiszkálni szegénykét, szóval én nem panaszkodom. Remélem neked sem lesz rossz élményed. Szerintem nincs mitől tartani.
2010. dec. 17. 15:46
 15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló!Nagyon szépen köszönöm a bíztatást:).A doktornő nagyon aranyos volt hozzá szerencsém ö vizsgált meg 26 hetesen,és tényleg iszonyú kedves!És igazad van csak 3 napot kell kibírni:)
2010. dec. 17. 17:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Jó az kórház én fiú vagyok nővérem is ott szült anyukám engemt nővéremet is ott szülte
2010. dec. 17. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

ÉN is a Juditnál (Tóth) szültem. Nagyon kedves teremtmény, örök hálám neki!!!!

2010. dec. 17. 21:32
 18/23 A kérdező kommentje:
Én is nála akarok:):):)!!
2010. dec. 17. 22:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy sikerüljön!
2010. dec. 18. 13:54
 20/23 anonim ***** válasza:

helló. 2. válaszoló vagyok, azért csak most írok, mert ráhúztunk a szülésre 9 napot, így holnap lesz két hete hogy szültem. a kórházzal meg voltam elégedve, mindenki nagyon rendes volt, elég sokat voltam bent, mert már a kiírt idő előtt bementünk, a jóslók miatt(5-8 percesek).

Szóval az orvosok is rendesek voltak és a nővérek is, volt időm megismerni szinte mindenkit. Volt olyan is akiben kellemesen csalódtam. Végül a 14 órás vajúdás után Dr Kállay Miklósnál szültem, és két nagyon aranyos szülésznő volt velünk. Nagyon megszenvedtem , mert tényleg nagy volt a baba, de mindenki kedvesen tűrte a szenvedésemet:( Sok orvos megfordult a 14 óra alatt a szülőszobán , pl Turcsányi dr úr is többször rámnézett, de még sorolhatnám. A szülészeten egy ágyas szobában voltam , és az újszülöttes nővérektől minden segítséget megkaptam, nagyon rendesek vltak , megmutattak dolgokat ,és ha nem tudtam mit kell teeni elmondták , és segítettek.

Tényleg nem volt semmi gondom a kórházzal:)))

már 9 napja viszont itthon vagyunk és próbálkozunk kisebb nagyobb sikerrel.

2010. dec. 30. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!