Mikor "illik" odaadni a hálapénzes borítékot?
De jó, ebben a kérdésben is elkezdi valaki a "ne adjatok pénzt!"
Legyetek szívesek mindenkinek meghagyni ezt a döntést! Mindkettőben van ráció aki adni akar ad, aki nem az ne adjon.
Én adtam, mert nem csak szimplán megszülesztett hanem öröm volt nála a szülés, és ezt butaság összehasonlítani a tanári munkával, mert ennyi erővel összehasonlíthanád a pincérekével is akinek viszont adsz.....magyarán nem lehet összehasonlítani a szakmákat, mert tök más mindegyik eset!
Felesleges minden egyes kérdésben vitát szítanotok erről!
Ha te nem adtál akkor ne válaszolj a kérdésre, mert mivel nem adtál, így erre a kérdésre nem tudsz válaszolni, ergo UGORD ÁT!
(én válaszoltam a fényképes dolgot)
azért én nem szoktam 100.000 forintokat adni borravalóként
1 pincérnek, de mindegy
ti tudjátok
akkor adj 1000-2000 forintot az orvosodnak, mint ahogy a pincérnek szoktak
vagy 1-200 forintot , mint ahogy egy fodrász-kozmetikusnak szoktak
szerintem igencsak meglepődne a doki, nem gondolod?
hát igen, mert már hozzászoktattátok őket a jóhoz
Ismét hasznos válasz volt. Te a tanárokkal hasonlítottad össze, az mennyivel jobb? Pont az volt az írás lényege hogy NEM szabad összehasonlítani más szakmákkal! Azt írtam hogy ennyi erővel a pincérrel is össze lehetne, erre tessék meg is csinálod, gratulálok megint hasznos válasz volt.
Utolsó kórházi napon, vagy 6 hetes kontrollon.
az a "baj", hogy nem elsősorban MI kismamák, vagy a dokik tehetnek erről az egész kialakult helyzetről, hanem a magyar egészségügy!
Kénytelen vagy megvásárolni a törődést, lehet nekem most itt ódákat zengeni az ügyeletes szülésznőkről/dokikról, de nekem sokat ér az, hogy holnap reggel megyek szülésindításra és ha minden oké a méhszáj és magzatvíz környékén, akkor be is indítja a dokim, nem hagy még 2 hétig túlhordani! Amit egy SZTK-s doki megtenne, hiszen ez a protokoll!
És igen nekem lényeges és ha kell fizetek érte, hogy bármikor felhívhatom a fogadott szülésznőmet, mert pl. eszembe jut a kérdés, hogy burokrepesztésnél egyből durva fájásokra számítsak-e majd vagy sem....
ha meg lennének fizetve az orvosok és szülésznők az állam által, ők is másképp állnának ehhez a dologhoz. 22-es csapdája... így a vita is értelmetlen szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!