Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Terhesgondolás, szülés Mezőtúr...

Terhesgondolás, szülés Mezőtúron a Kórházban. Kit ajánlanátok melyik orvost? Dr. Berényi Mátyás? Dr. Mike Géza? .

Figyelt kérdés

Aki tényleg körültekintő, odafigyel a Mamára és a Babára is egyaránt. Melyikük milyen tarifával dolgozik? Úgy hallottam Halász doktor nagyon jó szakember, de már nem praktizál a Kórházban, csak magánrendelése van itt helyben. Nem is vezethet le szülést itt?

Nyugodtan írjatok negatív és pozitív véleményeket is. Tisztában szeretnék lenni a döntésemmel.

2010. nov. 14. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem Berényi csinálta az első uh-t és az hasi volt.Hiába Berényi vagy más az orvosod,a genetikai uh-t/18 és 23 heti/Mike csinálja,mert ő a főorvos,az összes többit pedig az orvosod.Nekem Mike nem szimpi,mert tényleg lekezelő stílusa van.22 hónapos kisfiú és egy 7 hetes kislány anyuja.
2010. nov. 25. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
szia Mike nagyon lekezelő nekem szülés után volt vele rossz élményem mikkor jött elellenőrizni a hasat hogy mennyire ment vissza meg megnyomkodja és én nadrágba voltam úgy le szidót hogy csak na hogy mit képzelek magamról hogy fel veszek egy nadrágot hálóing helyet pedig hideg volt még mert március elején szültem. Mezőtúron nincs hüvelyi ultrahang csak hasi. Nekem bent volt párom mindig igaz Berényi végig fiút látót ás a végén lány lett :)
2010. nov. 27. 07:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Én Mikét ajánlanám. Velem nagyon rendes volt végig, pedig nem is volt a fogadott dokim. Berényi nekem nem túl szimpi, volt úgy, hogy úgy beszélt velem, hogy azt hittem rögtön felképelem. (14 hetesen rosszul lettem, bementünk az ügyeletre, mondtam, hogy szeretném tudni, hogy jól van e a kicsi, erre ő:" Honnan tudjam?! Felvágjam a hasát, és megnézzük rendben van e?!"
2011. nov. 24. 11:49
 14/15 anonim válasza:
Én a 23.héten költöztem Mezőtúrra. Rögtön Mikéhez mentem, mert tudtam azt hogy nagy szaktudással rendelkezik. Nekem a harmadik császárom lesz,ezért fontosabb az hogy biztonságban legyek mint a modora. Nekem eddig semmi negatív tapasztalatom nincs vele kapcsolatban,remélem nem is fog változni. Volt "szerencsém" Dr. Berényihez, és Dr Karapancsevhez is. Előbbi lassított felvétel, utóbbi meg gyorsított. :D Én Dr Mikében bízom.
2012. júl. 27. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Na, Karapancsev doki is megéri a pénzét... :S Ő lenne az utolsó, akihez mennék...
2012. júl. 27. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!