Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jóslófájások mennyire...

A jóslófájások mennyire fájdalmasak?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, ezért nem lehet szerintem általánosítani.

Nekem voltak igazán kellemetlen jóslóim is, de tudtam, hogy az a fájás az igazi, amikor í lélegzetem bennszakad és meg kell merevednem mozdulat közben míg elmúlik a görcs.

Ez mindkétszer így volt. Amikor a sziszegős fájdalom elért, akkor indultam a kh-ba

2010. nov. 12. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt fájdalmas. 34. hét környékén fordult elő többször is, ilyen "mindjárt megjön" érzéshez tudnám hasonlítani. Aztán utána nem volt semmi ilyen, csak mikor már beindult a vajudás. De az is ilyesmi fájásnak indult, de akkor már kisugárzott a derekamra is, és rendszeresen 10 percenként jelentkeztek, jó 3 órával később erősödtek fel igaz fájásra. Szóval szerintem a jóslófájás nem fájdalmas.
2010. nov. 12. 23:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Valóban, én is a mensis fájdalomhoz hasonlítanám, nekem az nagyon gyenge volt, úgyhogy talán annál kicsit erősebb. De sokkal-sokkal gyengébb, mint a szülési fájdalom.
2010. nov. 13. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem egy hete vannak. Nem igazán lehet fájdalomról beszélni. Menstruáció szerű görcsökhöz tudom hasonlítani. 37+2
2010. nov. 13. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!