Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen fogadott doki nélkül...

Milyen fogadott doki nélkül szülni, rendesen az éppen ügyeletes dokinál, egy árva fillér hálapénz nélkül?

Figyelt kérdés
Szeretném ha tapasztalatokat írnátok arról, hogy nem is akartatok szülésre dokit fogadni (max a terheségre)és szépen az ügyeletes dokinál megszültetek.
2008. jan. 11. 14:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én fogadtam dokit, mert nem szerettem volna a területileg illetékes kórházba (Kalocsa) menni. De nem bántam meg, mert a kórház és a doki is nagyon 'ott' volt, az ügyeletes doki pedig nem volt szimpatikus egy kicsit sem. Nem kötött ki előre árat és a terhesgondozás során sem tartotta a markát, csak a nagyobb vizsgálatoknál adtam, mert nem vagyunk túl jól eleresztve.

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy orvost fogadt, kérj fel szülésznőt! Sokkal többet van veled, mint a doki, és ő is látja, ha esetleg gond van!

2008. jan. 17. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!