25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 20:45
1/2 anonim válasza:
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is.
A szülésznők és az orvosok nagyon rendesek és segitőkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznő sem csecsemős nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.
2/2 anonim válasza:
Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemőst és ápolónőt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaőrzőbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!