Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egerben hogy lehet kérni...

Egerben hogy lehet kérni epidurált?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Én is Egerben szültem szeptembern.

Kibírtam nélküle, de ha nagyon szeretnél kérni, beszélj az orvosoddal, bár én úgy tudom, hogy nem nagyon van Egerben semmilyen fájdalomcsillapítás.

De nem kell, majd meglátod!

2010. nov. 12. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál! Én márciusban szültem, és kaptam valami fájdalomcsillapító szert, anélkül meg is bolondultam volna az oxitocyntól. Viszont nem csillapított a fájdalmon, csak olyan kába lettem tőle, hogy kb. alig tudtam megemelni a kezem. Májusban szülök megint, ha ismét indítani kell, nagyon szeretnék epidurált. Ki volt az orvosod egyébként? :)
2010. nov. 12. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orvossal kell előre egyeztetni, tőlem 3 éve megkérdezte, hogy várhatóan akarok-e, mondjuk én nem akartam, úgyhogy nem tudom, hogy zajlott volna, ha igen.
2010. nov. 15. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit tudok, hogy gáz is van, de azért is előre kell szólni, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy kérni fogsz
2010. nov. 15. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. nov. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!