Egerben hogy lehet kérni epidurált?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 13:42
1/5 anonim válasza:
Én is Egerben szültem szeptembern.
Kibírtam nélküle, de ha nagyon szeretnél kérni, beszélj az orvosoddal, bár én úgy tudom, hogy nem nagyon van Egerben semmilyen fájdalomcsillapítás.
De nem kell, majd meglátod!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál! Én márciusban szültem, és kaptam valami fájdalomcsillapító szert, anélkül meg is bolondultam volna az oxitocyntól. Viszont nem csillapított a fájdalmon, csak olyan kába lettem tőle, hogy kb. alig tudtam megemelni a kezem. Májusban szülök megint, ha ismét indítani kell, nagyon szeretnék epidurált. Ki volt az orvosod egyébként? :)
2010. nov. 12. 20:03
3/5 anonim válasza:
Az orvossal kell előre egyeztetni, tőlem 3 éve megkérdezte, hogy várhatóan akarok-e, mondjuk én nem akartam, úgyhogy nem tudom, hogy zajlott volna, ha igen.
4/5 anonim válasza:
Amit tudok, hogy gáz is van, de azért is előre kell szólni, hogy elképzelhetőnek tartod, hogy kérni fogsz
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2010. nov. 15. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!