Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Oxytocin allergia? Volt ilyen...

Oxytocin allergia? Volt ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
Apró csalánkiütés szerű pöttyök jelentek meg rajtam szülés után. Azt írja az egyik könyv, hogy oxytocin allergia okozza. Mit lehet vele kezdeni?
2009. jan. 10. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmúlik majd.Nekem is volt.Két hétig vakaróztam még szülés után, amíg kiürült a szervezetemből.A kontrollvizsgálaton beszélj a dokiddal.
2009. jan. 10. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit nekem is két hétig volt. Nem is értem rá foglalkozni ezzel. Aztán ahogy jött, úgy el is múlt.
2009. jan. 10. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem ez volt-e, de szülés előtt nem sokkal (2-3 héttel) jelent meg, gyógyszer - csak tüneti kezelés (Fenistil Retard) - hatására elmúlt, majd szülés után megint előjött, elmúlt. Igen, kb. két hét volt mind a kétszer és nagyon-nagyon viszketett. A két karomon, a hasamon, a két combomon volt, de nagyon szenvedtem vele. Neked ilyesmi volt?
2009. jan. 10. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ezek a tünetek, de én sem foglalkozom vele túlzottan, remélem hamarosan elmúlik. Viszont most olvastam , hogy ha a szopi közben gyakran bealszik a baba, akkor lehet hogy túl sok oxytocin van a tejben, és nálunk ez is jellemző. Szóval remélem ezt csak a szüléskor adott infúzióban adott oxytocin okozza, és nem a szervezetem termel többet... Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 12. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!