Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rhinolight kezelés valakinek...

Rhinolight kezelés valakinek használt már? (allergia) Ha igen írjon róla legyenszíves.

Figyelt kérdés

én máe 12 éve szenvedek az allergiától,elég súlyos mértékben,aludni ,enni stb. nemnagyon tudok tőle,mert vagy eldugul az orrom,vagy folyik,vagy tüsszögök,vgy mind 3. most járok erre a kezelésre és ma volt meg a 2.

aki járt szintén erre és hosszú évek óta allergiás,legyenszíves megírni,hogy használt-e neki.

2009. aug. 28. 11:10
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Én '93 óta vagyok allergiás a parlagfűre, már mindent kipróbáltam, ami csak lehetséges. Nekem a Rhinolight kezelés sajnos nem vált be, pedig a fül-orr-gégész-allergológusom tanácsára kezdtem el.

Pár évvel ezelőtt, ha jól emlékszem a 3. kezelés után arcüreg-gyulladást kaptam, emiatt félbeszakadt a kezelés. A dokim nem tudta megmondani, hogy esetleg a kezelés helyi hatása okozta-e a gyulladást vagy valami más, de nem javasolta tovább a kezelést.

Épp tegnap kezdtem el a Medinose fényterápiás készülék használatát, ha gondolod beszámolok a tapasztalatokról.

2010. szept. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!