Mikorra gyógyul be teljesen gátmetszés után a varrat?
Figyelt kérdés
5 és fél hónapja szültem de még mindig fáj "házas élet"közben.Nektek mikor múlt el a fájdalom?2009. jan. 9. 22:12
1/6 anonim válasza:
na az nekem addig fájt szinte míg szoptattam tehát 8 hónapig, de mástól is hallottam hormonális dolog
2/6 anonim válasza:
Nekem kicsit vágtak csak ,igy simán kifért a babucikám fejecskéje!!
De 1 hétig naon fájt ,utána már nem is !!
És rá 1 hónapra abszolut nem fájt!!
3/6 anonim válasza:
három öltésem volt de a második nap után már nem is fájt. bár hozzáteszem babás szobában voltam és elég stramm nő vagyok. Az ötödik nap vették ki a varratokat és három hét után már szerettük egymást apával. Semmi különbséget nem éreztünk.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem 3-4 hétig nagyon-nagyon fájt a gátseb, egyáltalán nem tudtam leülni még a fél fenekemre sem. Összesen 7 öltéssel varrtak (külső-belső). De ennyi idő után teljesen elmúlt, azóta semmi. Szerintem, ha ilyen régóta fáj, akkor kérdezd meg a szülész dokit, aki varrt!
5/6 anonim válasza:
Szia! Én 4 és fél hónapja szültem. Nem volt nagy vágásom és elég sima szülésem volt a picim is átlagos volt (3200g és 53 cm). Én 3 nap után nem is éreztem a vágásom és a 6 hetes vizsgálaton sem volt semmi fájdalmam. Én 3 hónap után voltam elöszőr együtt apával de azóta is iszonyatosan fáj az ,,elején" kb. egy percig aztán mintha elvágták volna elmúlik a fájdalom. Szerintem ez valahol lelkis dolog is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Köv.héten megyek is dokihoz, majd ő pontot tesz a végére:)
2009. jan. 12. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!