Mit választanál, élnél a megszületett gyerekeidért vagy meghalnál a meg nem születettért?
1-es vagyok. Talan nem fogalmaztam erthetoen, de szamomra egyertelmu, hogy nem tudta elore!! Irtam is, hogy EBBEN az esetben nincs valasztasa az embernek…
De valoban, oda kellett volna irnom konkretabban, ha ez nem eleg.
Remélem #10, hogy igazad van. Erről sajnos nincsenek nyilvánosan elérhető infók, pedig kíváncsi lennék rá, hogy ilyenkor mennyire volt megelőzhető a baj.
Én értettem #1. :)
Ha lenne választási lehetőségem, nyilván a meglévő gyerekeimet választanám.
Én azt tudom elképzelni, hogy akkor halnék meg értük, ha arról kéne döntenem, hogy ki haljon meg, én vagy ők? De ha le kéne mondanom további gyerekekről a meglévők javára, akkor simán, nem is lenne kérdés.
Nyilván ha nincs választásom, mert már belekerültem egy kockázatos helyzetbe, akkor pedig csak reménykednék a legjobbakban, és megpróbálnám megoldani, hogy a lehető legkisebb esély legyen a bajra. Ennél többet nem tudnék tenni.
Megszülöm nyilván, milyen más opció van. :D Harmadik trimeszterben vagyok, nemrég derült ki. Azért szerintem senki nem úgy vállal gyereket, hogy lehet, hogy ebbe belehalok. Vagyis hát nem mindegy, hogy mekkora az esély rá. Ha 20%, akkor nem kockáztatok. Ha 0.005%, akkor reménykedem, hogy csak nem velem lesz baj.
#15 Ebben az esetben a baba hál istennek nem igazán van veszélyben, program császár lesz, kiszedik azelőtt, hogy esélye lenne természetesen beindulni a szülésnek. Az, hogy a méhlepény belenő a méhizomba, azt nem tudod terhesség előtt, mivel akkor ugye még nincs méhlepényed. 😅 És előre sem lehet megtudni sehogy, max ha már egyszer volt ilyened, de akkor meg úgysem lesz már több. Úgyhogy ezt csak akkor tudod meg, amikor már rég terhes vagy, és késő bármiről dönteni.
"A masik az hogy ha tudom ilyen problemam van eszembe se jutna hogy teherbeessek."
Szerinted a kérdezö a jövöbe látó személy???? Honnan tudhatná bárki is elöre, hogy a következö terhessége során fellép ilyen probléma? Ez nem adottság, nem genetikai hiba, elöre nem feltételezhetö dolog!
Ilyenről még nem is hallottam, nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!🙏🏻
Én is a meglévő gyerekeimet választanám számomra ez nem is kérdés.
Ultrahangon derült akkor ki ez a probléma az utolsó trimeszterbe? 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!