Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utáni vérzésekre...

A szülés utáni vérzésekre milyen betét a jó?

Figyelt kérdés
Tena, Always, egyéb? Tapasztaszatalatokat várok.
2009. jan. 9. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Eslő pár napban egy hétben tena extrát javasok, azt is duplán (elcsúsztatva egymáson) utána már az always is jó. Legalábbis nekem ez vált be. Vigyél magaddal papírtölrőt (pl. Szilvia) és azzal töröld zuhanyzás után magadat, eldobható és nem viszel át ferőzést a törölközőről még véletlenül se. Ja és a törölköző se lesz véres.

Szép szülést!

2009. jan. 9. 08:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés utáni 2-3 napban tena, majd további 2-3 napig always éjszakai, majd sima. Ami nekem nagyon jó volt, és ajánlani tudom, az a hálós bugyi,kisnadrág. Gyógyészati segédeszközöket forgalmazó boltban vettem, és hihetetlenül könnyebbség volt azt érezni, hogy "tart". Anélkül olyan érzésem volt, hogy minden csupa vér és maszat.
2009. jan. 9. 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:

A Tenna szerintem is kell én 1 napig használtam, utána normál Always nappal, éjjel Tenna, kb 1 hét után elég volt a vékonyka.

Az eldobhatü bugyi szerintem pénzkidobás. 5 db kb 1200 Ft. Műanyag..:-SS

Tescoba vagy kínaiba pamut bugyi 100 FT. Azt is eldobhatod, ha annyira akarod:-D

2009. jan. 9. 08:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4 napig kellett a nagyon nagy betét, aztán újabb 4-5 napig éjszakai betét, aztán meg már csak kicsi betét.
2009. jan. 9. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Az eldobható műanyag szerintem is hülyeség, viszont amit a második válaszoló írt szerintem is érdemes beszerezni. Az egy hálós rugalmas, de nem műanyag kisnadrág szerűség, mosható. Hatalmas könnyebség volt nekem is.
2009. jan. 9. 09:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be a Tena, mert nincs szárnya és mindig kifolyt kétoldalt a vér. Always éjszakai vált be, bár én nem véreztem nagyon intenzíven.
2009. jan. 9. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is a Tena volt jó, kb négy napig, de én normált vettem, aztán pár napig always éjszakait, majd normált. A hálós bugyi tényleg nagyon jó, én örültem, hogy megvettem. Két darabot vettem, mert ha kimosod pillanatok alatt megszárad. Nekünk mondták a nővérek, hogy ne használjunk szárnyast, mert beleragadhat a gát varratokba. Gyors szülést!
2009. jan. 9. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Én az első 4 napban Tennát használtam, kellett is, aztán az éjszakai sima betétet, majd itthon egy hét után a sima szárnyas normált, szerintem legyen nálad ez is az is, aztán majd meglátod, mindenki más, lehet, hogy te nem fogsz annyira vérezni.
2009. jan. 9. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egy hétig használtam TENA betétet, utána vékonyabb betéteket, éjszaka is. A szárnyasbetét tényleg nem jó, mert nagyon kényelmetlen a gátvarratok miatt, tapasztalat.
2009. jan. 9. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. jan. 9. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!