Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék otthon szülni. Kérl...

Szeretnék otthon szülni. Kérlek tudnál olyan szülésznőt Szabolcs-Szatmár-Bereg megye környékén akit szívvel ajánlasz vagy pozitív visszajelzéseket hallottál róla?

Figyelt kérdés

ma 09:57
 1/7 anonim válasza:
87%
Felesleges a csoda kulcsszót odabiggyeszteni...
ma 12:49
 2/7 A kérdező kommentje:
a szülés egy csoda, a válaszod meg haszontalan.
ma 13:23
 3/7 anonim válasza:
95%
2.Nem értetted a kommentem...A kérdéshez fölösleges, senki nem fog csoda szó alapján kérdést keresni...agyatlan.
ma 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ja, nagy csoda lesz, mikor repedsz a kanapén a csillag minden csúcsának az irányába.
ma 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
szerencsére, hogy a gyermekem nem lesz ilyen mint te :) boldogságot kívánok neked és azt hogy engedd el a savanyúságot az életedből :)
ma 13:44
 6/7 anonim válasza:
81%
5.Honnan veszed hogy milyen lesz? azt hogy felnőttként milyen lesz azt ő maga dönti el okoska...és még ilyen szaporodik
ma 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem a nőgyógyászom mondta (férfi), hogy utálja azt a szót, hogy szülésélmény. Mert a szülés az minden, csak nem élmény. Persze kényelmessé teheti az ember, meg pozitívvá, de a fájdalom akkor sem élmény.

Amúgy a kérdésedben nem tudok segíteni, de keress olyan dúlát, aki vezetett már ilyet, nagyon fontos a rutin. Azt tudom, hogy a kórháztól max 20 percnyire lehetsz. Sajnos sok minden félremehet. Magánkórház vagy esetleg dúlás szülés a korházban nem jöhet szóba?

ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!