Lehet nyákdugo? Mennyire szult utana?
Sziasztok!
Valaki volt igy? Vagy hasonlóan?
34.héten vagyok. Vagyis.. eredetileg 32. De nagy a baba es elore vettek mindent 2hettel.! A szülési dátumom is at irtak 2hettel korabbra.
2-3hete , eszre vettem, hogy nem mondom mindennap de azt se, hogy heti 1x hanem inkabb változó… De eszre vettem ilyen kocsonyas, zseles állagú valamit távozni a huvelyembol… a színe ilyen feheres. De nemi problémám nincs!!!
Nem sok. Kb egy átlagos koromnyi szokott lenni a mennyisége. Ez lehet a nyakdugo? Illetve az, hogx kb 29-30het ota vettem eszre ezt a jelenséget?
Ami lényeges még, hogy kb 2hete iszonyatosan faj ott lent minden, a huvelyem, a medencem, a combom belseje a felso részen, a derekam. Es sokat keményedik a hasam alsó resze. Arra azt mondtak, hogy fúrja lefele magat a baba, es azert mert egyre lejjebb megy..be is van mar fordulva!
Szerdán voltam dokinal, es azt mondtak, hogy nagyon lent van, es nagy.. a Védőnő szerint, örüljünk ha kihúzzuk a 37.hetig.
Valaki volt hasonlóan? Esetleg elobb szult?
Legyél összepakolva.
Oké, hogy nagy, de korrigáltam is 34.hét,erre orvos nem nem mondott semmit?
Első gyerekemnél hétfő délben elment a nyákdugó és másnap délután 3kor megszületett a 40.héten.
Most 36.héten távozott a nyákdugó és két hete még mindig egyben vagyunk. Annyi hogy közben már nyitva vagyok pár napja egy ujjnyira, de nem tágulok tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!