Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kitolás már tényleg nem fáj?

A kitolás már tényleg nem fáj?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a feje kinn van, onnan kezdve legtöbbször pár másodperc, és persze jóval kisebb átmérő. Ez már felüdülés az elejéhez képest...
2009. jan. 9. 00:14
 2/10 anonim ***** válasza:
az faj megcsak igazan a tolofajasok!
2009. jan. 9. 04:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj mert nem a fájdalomra koncentrálsz hanem dolgod van nyomnod kell és figyelned a légzésre. Ez leköt és kevésbé érzed - érzékeled a fájdalmat. Egyébként sem igazán fáj inkább nagyon feszít .
2009. jan. 9. 05:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy fáj (nem is kicsit), de valahogy ebben a szakaszban elfelejtesz erre koncentrálni, mivel a történések és az összpontosítás, maga a feladat köti le a maradlk figyelmed és energiád. Számomra a legnehezebb a kitolás előtti 1 óra volt, a tágulás vége.
2009. jan. 9. 08:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem a tolófájásokat. A dokinak kellett a kezét a hasamra tenni és figyelni mikor jön kb, mikor keményedik. Én meg: "Most, nem, de mégis...." NA vicces volt. Nagyon gyorsan szültem meg első gyermekem és annyira intenzív fájásaim voltam, hogy a gép sem mérte a végén. 3 óra alatt megvolt, első fájástól sírásig. Így a tolófájás felüdülés volt. De bármikor újra csinálnám, mert élveztem az egészet, fantasztikus dolog volt!!!!
2009. jan. 9. 08:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 12 órát vajudtam, ebből 5 órát intenzív fájásokkal, amik között az utolsó két órában már szünet sem volt. Mikor jöttek a tolófájások, akkor már arra koncentráltam, hogy azt csináljam amit a doki mond, nem volt idő a fájdalomra koncentrálni, így azt tényleg nem is éreztem fájdalmasnak, három nyomásra kint volt a baba, és utána hatalmas megkönnyebülést éreztem.
2009. jan. 9. 08:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem a fájások nem fájtak egyáltalán. A tolófájások viszont rendesen!

Sajnos ordítottam is, amit pont nem kellett volna, hiszen ott az a lényeg, hogy csukott szájjal-szemmel nyomjál. Emiatt hogy rosszul levegőztem + kiabáltam, 2-3 tolás helyett 4-5 tolásra jött ki a babám.

2009. jan. 9. 09:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 órán át vajúdtam, egyből 2 perces fájásokkal pár másodperces szünetekkel.Fájt nagyon.Ehhez képest a kitolás annyira nem fájt, kivéve azt amikor a kis fej beékelődőtt a csontok közé.Na ott csillagokat láttam de onnantól kezdve pár perc és kint is volt a puksija majd az egész teste.De ahogy kibújt minden fájdalom elmúlt.

Könnyű szülést kivánok!

2009. jan. 9. 09:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. jan. 9. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:

A tágulásból az utolsó kb. 5 az kegyetlen volt, addig egésszen jól bírtam. Maga a tolófájás már nem fáj annyira, de maga a kitolás nekem szőrnyű volt. 40 perc. Semmit nem csináltam jól. Olyan feszítő égető érzés. Ahogy ezt megéreztem már nem is mertem rendessen nyomni. Egy csomó fájást eszuszogtam.... De az utolsó fájásnál elhatároztam most... és kint volt. A lényeg h az kell csinálni amit a doki mond.

Akkor azt mondtam soha többet, ma + már szép emlék, és jöhetne is a következő :)))

11hós kistündér anyukája.

2009. júl. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!