Mibe célszerű a babát hazahozni?
Mózeskosarunk nincsen.Bébihordózó van,amit kocsiba lehet rögzíteni,és van pólya is.A bébihordózóra nekem azt mondták,hogy nem ajánlják,mert nem egyenesen fekszik benne és túl mély még a picinek,és nem tesz jót a gerincének.Akkor hogyan lehet őt majd hazahozni(kocsival)?Vagy az a fél-egy óra míg hazaérünk nem árt,és akkor belerakhatjuk?Továbbá az lenne még a kérdésem,hogy milyen ruhát pakoljak össze a picinek?Hosszú újjú body,kisruha és overall vagyis ilyen zsákszerű ruha elég?Persze sapka,kesztyű,kistakaró.
Egy 35 hetes kismama
Szia.Ha nincsen mózeskosár,akkor pója,+kispokróc.én is már összepakoltam a mózeskosa´rba,bady,zokni,sapka,kesztyü,puli,hosszúrugdalódzó,pólya,+egykispokróc.Sosem udni,milyen hideg lessz.
38hetes kismama.
Ha autóval hozzátok haza, akkor mindenképp az autós hordozó! Az a rövid idő nem árt a gerincének és a hordozóban biztonságban van (persze kössétek be, ahogy elő van írva!). Nem érdemes arra hagyatkozni, hogy a párod (vagy aki hazavisz) biztonságosan vezet és ezért nem kell a biztonsági hordozó! Az a baj, hogy nem csak ő van az utakon és nem tudhatod, mikor jön egy őrült, aki elől nem tudsz kitérni!
Bocs, nem ijeszgetni akartalak! Csak azt akartam tudatni, hogy inkább a hordozó, mint egy baleset, ott van a baba biztonságban, erre találták ki!
Én is abban vittem haza a fiamat.
Boldog babázást kívánok!
Mindenképpen autósulés, becsatolva!
A babának: bodyk, rugdalozók, textilpelus a feje alá, lehet, hogy a kórházban kapsz pólyát, de lehet sajátot is használni.Törölközőt a fürdetéshez+ utána kissapit is adnak rá, hogy ne fázzon a bucija.( Nálunk a csecsemősnővérek fürdettek Johnsonnal, amitől néhány nap alatt minden baba csupa piros lett....) A születés után a baba körmét nem szabad levágni, ezért zoknit szoktak ráhúzni a kezükre. Egy kis plédet, ha fázós lenne.Nálunk a kórházban csak napi 5 pelust adtak, az kevés volt, én azt is vittem be. A köldökápoláshoz adnak alkoholt +hintőport és még popsikrémet is kaptunk. Nedves törlőkendőt mindenki saját maga vitte.
Én cumisüveget és mellszívót is csomagoltam, hogy a kórház hűtőlyébe a felesleges tejcit tárolni tudják, majd hazahoztuk azt is.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni...
Szia! Én mindenképpen azt javasolnám,hogy bébihordozó! Nem véletlenül találták ki!! És újabban büntetnek is érte, ha a pici nincs rendes ülésben/vagy hordozóban,bekötve! Az az egy óra nem fog megártani! Az én kicsi lányom most 17 hónapos, anno mi is abban hoztuk haza, sokat utazgattun vele hordozóban, és a gerince teljesen rendben van! Szóval a baba szempontjából is az a legbiztonságosabb!! Minden jót!!!
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!