Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki volt a doki a kecskeméti...

Ki volt a doki a kecskeméti sajnálatos szülésnél?

Figyelt kérdés
ami benne volt a hiradóban....:-(
2010. nov. 6. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Persze,hogy haza vitték!Én sajnos megértem valahol a nagypapát...őrült csapás lehet számukra,akik most nem látnak túl a fájdalmukon.Ez enyhülni fog,de nekik is idő kell.A pici apukája már a kezdettekkor is azt nyilatkozta,hogy ő fogja felnevelni,és ha jól tudom,az ő édesanyja költözik hozzájuk,hogy segítsen a 3 gyerek körüli teendőkben.Szóval nyugi,van aki szeretgesse,gondozza,nevelje,még ha a sors el is vette az anyukáját!
2010. nov. 8. 10:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, h pénteken adták ki a picit!
2010. nov. 8. 10:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Oh,köszi.Megnyugodtam.
2010. nov. 8. 14:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Most volt az esti híradóban, h addig nem viszik haza a kislányt, míg nem temetik el az anyukáját. A temetés szerdán lesz. De eddig tényleg úgy volt, h múlthét pénteken kiadják a picit. Gondolom ki is akarták adni, csak senki nem vitte haza!

A kicsi lány ugyanúgy néz ki, mint az anyukája!

2010. nov. 8. 21:06
 15/19 anonim válasza:
Tényleg szörnyű ez a tragédia, s amíg nem él át az ember ehhez hasonlót, addig nem tudhatja kiből milyen érzéseket, indulatokat is vált ki egy érthetetlen halál eset. Megértem a nagyszülőket és a férjet is. Lehet tényleg nincs felelőse az esetnek, de teljesen természetes, hogy ilyenkor mindenki bűn bakot keres, mert úgy talán könnyebb elviselni a fájdalmat. Úgy gondolom az orvost sem ítélheti el senki, hiszen egy nagyon elismert, lelkiismeretes orvosról van szó! /Dr. Ny. T./ Mi is tervezzük a harmadik babát, de mégsem félnék a keze alá kerülni, hiszen eddig is az egyik legjobb orvos volt a kecskeméti szülészeten, de véleményem szerint, ezen sajnálatos eset után, ha lehet még nagyobb odafigyeléssel óvatossággal fogja végezni hivatását. Egyébként ma vitték volna haza a babát, de a család úgy döntött, a temetés utánig várnak vele.
2010. nov. 8. 21:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Az utólsónak : nekem is Ő az orvosom....anyósék ki vannak akadva,váltsak azonnal...NEM FOGOK!! remek ember,orvos...felelősségteljes,és nagy hozzáértéssel végzi a munkáját! Sajnálom a családot...de minden bizonnyal az orvosok mindent megtettek!

A nagypapi viselkedéséről meg csak annyi a véleményem,hogy arra nincs ereje,hogy megnézze a kis unokáját...és még ,,hibáztatja,, is...de arra van ereje,hogy lépten-nyomon újságíróknak ad interjút!????? :S

2010. nov. 9. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Remelem, hogy kapnak anyatejet! Anyatejado vagyok, es ugye nem tudom, hogy ki kapja a tejet, amit leadok, de egybol az elobbi gondolat jutott eszembe. Ha kecskemeti lennek, biztos felajanlanam.
2010. nov. 16. 21:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van, hogy nem tudhatjuk kibol milyen reakciot valt ki, ha ez tortenik a csaladjaban. De ti el tudnatok kepzelni, hogy 9 honapig varjatok a babat, keszultok az erkezesere, es azt szeretnetek, hogy a baba magara maradjon napokra, ha esetleg ti belehaltok a szulesbe? Mert en a magam reszerol NEM. Barmi tortenjek is velem, a ferjem es a csaladom igenis vigye haza es szeresse a babankat, hiszen o nem tehet semmirol. Elso perctol gondoskodasra van szuksege, es persze a korhazban is a legnagyobb korultekintessel gondoskodnak rola a csecsemosok, ebben biztos vagyok, de ok NEM a csaladja. Es nem hiszem, hogy az anyuka ezt akarta volna. Barmilyen nagy is a fajdalom, ez a baba ugyanaz a baba, akit 9 honapon at vartak es ovtak.
2010. nov. 17. 09:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Azt halottam felvan függesztve doki ez a 3.esete ami nem úgy sikerült....nehéz lehet mindenkinek neki is, de én azért bízok abban, hogy a baba olyan lesz mint az anyukája és a nagyszülők fájdalma kicsit enyhül ...
2010. nov. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!