Ki volt a doki a kecskeméti sajnálatos szülésnél?
utólsónak ...Teljesen igazad van. Épp erről beszélgettünk nemrégen a párommal is. Benne van a pakliba,hogy nem jössz haza.Vállaljuk a kockázatot,mert igenis kockázatos a terhesség, a szülés meg pláne. Akár milyen jól vagyunk a 9 hónap alatt,és tök komplikáció mentesen telt is el...nincs rá garancia,hogy mindig jól sül el a vége. :((
És az orvosok sem istenek. Zárásul pedig,mérhetetlenül sajnálom a családot! :((
Úgy tudom, h a méhfala megrepedt szüléskor és akkor került bele a magzatvíz a véráramba....
Amúgy meg én nem olvastam olyan kérdéseket-válaszokat ezen az oldalon, ahol a dokit szidják, csak más fórumokon köpködik a dokikat....de lehetett volna ott 1000 doki is és szerintem volt is ott egy pár, de a tragédiát nem lehetett elkerülni. Részvétem a családnak.
16:12! Ha már van két gyermeked, tudnod kell, hogy van amikor minden reped... kit is bent is. Elég, ha egy hajszálér megpattan és már ott is bejuthat a magzatvíz.
09:44
19.10-es!
Sajnálom, de tényleg nem vagyok ennyire tapasztalt és ,,szerencsére" nem kellett megtapasztalnom a kivül-belül repedést, a lányom 20 perc alatt meglett mindennel együtt. Ezért kérdeztem rá, hogy hogy lehet, mert nem értettem. Nagyon köszönöm annak aki kielégítette a válaszomat. Azért mertem rákérdezni, mert szerintem ez egy olyan oldal ahol ezt meg lehet tenni. Nagyon sajnálom a családot, mert valóban nagy tragédia ez, amit valamiért a soros így akart, ami ellen nem lehet mitt tenni.
Örülök,hogy valaki kiírta a kérdést,mert így legalább én is kiírhatom magamból....
Én is végigsírtam a riportot,de nagyon meghökkentem azon amikor a nagypapa(a lány apukája)azt mondta hogy még nem nézték meg a kisbabát,és még el kell teljen egy kis idő mire megfogják nézni egyáltalán,mert most ők úgy érzik miatta veszítették el a lányukat:(:(
Nekem egyből a kicsi jutott az eszembe,hogy szegény 9 hónapig hallgatta az anyukája szíve dobogását,most meg magára van hagyva.Mi hogy szeretgettük,dédelgettük,csodáltuk a babánkat,őt meg szegényt kitudja ringatja-e valaki.....Nem is értem a nagypapa hogy fogja megmondani egyszer az unokájának,hogy nem akarta látni,mert hibásnak tartotta.Nem tudtok valami arról hogy hazavitték-e már a babát?A szívem szakad meg érte:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!