Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki volt a doki a kecskeméti...

Ki volt a doki a kecskeméti sajnálatos szülésnél?

Figyelt kérdés
ami benne volt a hiradóban....:-(
2010. nov. 6. 13:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Még nem hozták nyilvánosságra.. a pletykáknak meg nem kell hinni.
2010. nov. 6. 13:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sztem teljesen mindegy,hogy ki volt,mivel itt nem arról van szó,hogy nem vették észre,hogy vérzik,és elvérzett.Nem feltétlen a doki hibája(NE KÖVEZZETEK MEG).Én 2 gyereket szültem,szeretnénk még,és úgy gondolom-sajnos-benne van a pakliban,hogy ott marad az ember.Van olyan szitu,hogy nem tudják elállítani a vérzést,bármit tesznek is(ha jól tudom,az Anyukát ki is pakolták,hogy elállítsák a vérzést).Ettől függetlenül a világ egyik legtragikusabb és érthetetlenebb dolga...
2010. nov. 6. 16:42
 3/19 anonim ***** válasza:

utólsónak ...Teljesen igazad van. Épp erről beszélgettünk nemrégen a párommal is. Benne van a pakliba,hogy nem jössz haza.Vállaljuk a kockázatot,mert igenis kockázatos a terhesség, a szülés meg pláne. Akár milyen jól vagyunk a 9 hónap alatt,és tök komplikáció mentesen telt is el...nincs rá garancia,hogy mindig jól sül el a vége. :((

És az orvosok sem istenek. Zárásul pedig,mérhetetlenül sajnálom a családot! :((

2010. nov. 6. 18:26
 4/19 anonim ***** válasza:
Jó normális, emberi kommenteket is olvasni a témában. A többi kérdésnél mindenki a dokit szidja. Az esethez annyit, hogy ez a sajnálatos eset a szülés egyik olyan lehetséges velejárója, ami ha bekövetkezik a kismama menthetetlen. A lényeg, hogy magzatvíz került a kismama vérébe. Ez pedig nagyon erős véralvadásgátló. Így akármennyi, akármilyen képzett orvos igyekszik megmenteni, sajnos nem lehet.
2010. nov. 7. 09:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Utolsónak. És hogy kerülhet magzatvíz az anyuka vérébe? Ezt nem értem. Vagy császár során valahogy belefolyik az érbe. Esetleg még igy tudom elképzelni. NEkem is van egy két éves lányom, de ezt most tényleg nem tudom elképzelni. Én is nagyon sajnálom a családot és végig sirtam a riportot mikor láttam a hiradóban. De tény, hogy itt tényleg nem az orvosok hibáztak.
2010. nov. 7. 16:12
 6/19 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, h a méhfala megrepedt szüléskor és akkor került bele a magzatvíz a véráramba....

Amúgy meg én nem olvastam olyan kérdéseket-válaszokat ezen az oldalon, ahol a dokit szidják, csak más fórumokon köpködik a dokikat....de lehetett volna ott 1000 doki is és szerintem volt is ott egy pár, de a tragédiát nem lehetett elkerülni. Részvétem a családnak.

2010. nov. 7. 18:59
 7/19 anonim ***** válasza:

16:12! Ha már van két gyermeked, tudnod kell, hogy van amikor minden reped... kit is bent is. Elég, ha egy hajszálér megpattan és már ott is bejuthat a magzatvíz.

09:44

2010. nov. 7. 19:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Utolsó:a 16.12-es válaszolónak EGY gyereke van,aki 2 ÉVES!
2010. nov. 7. 21:35
 9/19 anonim ***** válasza:

19.10-es!

Sajnálom, de tényleg nem vagyok ennyire tapasztalt és ,,szerencsére" nem kellett megtapasztalnom a kivül-belül repedést, a lányom 20 perc alatt meglett mindennel együtt. Ezért kérdeztem rá, hogy hogy lehet, mert nem értettem. Nagyon köszönöm annak aki kielégítette a válaszomat. Azért mertem rákérdezni, mert szerintem ez egy olyan oldal ahol ezt meg lehet tenni. Nagyon sajnálom a családot, mert valóban nagy tragédia ez, amit valamiért a soros így akart, ami ellen nem lehet mitt tenni.

2010. nov. 7. 22:04
 10/19 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy valaki kiírta a kérdést,mert így legalább én is kiírhatom magamból....

Én is végigsírtam a riportot,de nagyon meghökkentem azon amikor a nagypapa(a lány apukája)azt mondta hogy még nem nézték meg a kisbabát,és még el kell teljen egy kis idő mire megfogják nézni egyáltalán,mert most ők úgy érzik miatta veszítették el a lányukat:(:(

Nekem egyből a kicsi jutott az eszembe,hogy szegény 9 hónapig hallgatta az anyukája szíve dobogását,most meg magára van hagyva.Mi hogy szeretgettük,dédelgettük,csodáltuk a babánkat,őt meg szegényt kitudja ringatja-e valaki.....Nem is értem a nagypapa hogy fogja megmondani egyszer az unokájának,hogy nem akarta látni,mert hibásnak tartotta.Nem tudtok valami arról hogy hazavitték-e már a babát?A szívem szakad meg érte:(

2010. nov. 7. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!