Muszaj a korházba sietni ha beindul a szülés?
Úgyértem hogy otthon lehet e egy kis ideug vajudni? relaxálni, pihenni vagy egyből futni kell a korhazba?
Tapasztalatok?
Nem kell sietni. Hacsak nincs az anya rosszul, nem lázas, nincs nagy mennyiségű vérzése-valamennyi tàgulási vérzés normális- akkor nem kell sietni.
Magyarorszàgon szokàs a magzatvíz elfolyàsàtól megijedni, pedig ha a baba feje be van èkelődve, akkor nem veszènyes.
Nekem a magzatvíz elfolyàsàtòl szàmìtva 89 òra múlva lett meg a gyerek. Magyarorszàgon màr rég megcsászároztak volna. Fràszt is kaptam volna, ha vègig kórhàzban lettem volna ennyi ideig.
11# Á, nem veszélyes. Nekem is elfolyt,bementem a kórházba, mondták,hogy mivel nincsenek se fájások, nem is tágulok, holnapig biztos nem lesz szülés. Szerencsére azért figyelték a baba szívhangját. Kb. fél óra múlva úgy leesett a szívhang, hogy azonnal vitték a műtőbe, kiderült, hogy rátekeredett a zsinór a nyakára.
Szóval aki nem akarja kockáztatni a baba életét, az igenis menjen be azonnal, ha elfolyik a magzatvíz.
Én pl sokkal nagyobb biztonságban éreztem magunkat a kórházban. Teljesen mindegy, hogy hol szenvedek, de ott legalább ha komplikáció van, azonnal tudnak intézkedni.
(1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!