Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt nektek volt...

Szülés előtt nektek volt combfajdalmatok? Néha annyira összehuzodik az izom a comjaim belső részén hogy valami brutalis. Aztán el is múlik. Nagyon kíváncsi vagyok tapasztaltatok-e ilyet? Es ha igen, utána mikor születetek?

Figyelt kérdés
38hkm

#szülés #szuleselott
dec. 3. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak izomgörcs? Magnéziumot szedsz?
dec. 3. 16:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom bevallom őszintén. 2 percre becsìpódik, alig tudok állva maradni, aztán elmúlik. Sajnos magneziumot már nem szedhetek, az orvosom nem tanácsolta a 36. héttől.
dec. 3. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt, de nem jelzett szulest, szerencsere, mert a 33. het korul kezdodott :D

Magnezium emeles esetleg segithet, nem tudom mennyit szedsz. Nekem mondjuk erre nem ert sokat, de azert probalkoztam.

dec. 3. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szedd nyugodtan a magnéziumot. Aaptalan butaság elhagyatni a terhesség végén.
dec. 3. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt az 1. és most a 3. Babánál a lábam. Az elsőt túlhordtam, szóval ez nem jelent semmit. Nekem enyhén vízesedik is. 38 hetes vagyok
dec. 4. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves #5-ös, és szülés közben is görcsölt? Én ettől tartok nagyon most. Első baba nálunk és hát így önmagában is kellemetlen a comb görcsölés, szülés közben meg gondolom még fájdalmasabb. Remélem addigra elmúlik mindkettőnknek. :) Mikorra vagy kiírva? Én dec 13.
dec. 4. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. December 18-ra vagyok kiírva. Szülés közben a lábfájást nem éreztem. Lehet annyira fájt maga a szülés, hogy észre sem vettem.🤣
dec. 4. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Szules kozben nem ezzel fogsz foglalkozni elhiheted. Az egy olyan brutal fajdalom, ami felulir mindent.

Nekem amugy megrepedt a bordam szules kozben, de nem ereztem semmit akkor, ugy fajt minden mas. Nyugi, nem konkretan a szules miatt volt ez, hanem a hulye orvos miatt,de mindegy is, a lenyeg hogy fel se tunt. Szules utan mar ereztem, hogy iszonyatosan faj, de kozben semmi.

dec. 4. 19:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös. Hát igen, gondolom, hogy szülés közben nem ezzel foglalkozik az ember, mert akkor minden más is annyira fájhat, még el sem tudom képzelni.

Igen kedves 6-os, tuti úgy lesz, ahogy írod, ott ez már fel sem fog tűnni. Basszus, azért az nem semmi, hogy eltört a bordád a doki miatt, nagyon fájhatott utána. Remélem haamar megfelépültél.

dec. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!