Szülés előtt nektek volt combfajdalmatok? Néha annyira összehuzodik az izom a comjaim belső részén hogy valami brutalis. Aztán el is múlik. Nagyon kíváncsi vagyok tapasztaltatok-e ilyet? Es ha igen, utána mikor születetek?
Volt, de nem jelzett szulest, szerencsere, mert a 33. het korul kezdodott :D
Magnezium emeles esetleg segithet, nem tudom mennyit szedsz. Nekem mondjuk erre nem ert sokat, de azert probalkoztam.
Szules kozben nem ezzel fogsz foglalkozni elhiheted. Az egy olyan brutal fajdalom, ami felulir mindent.
Nekem amugy megrepedt a bordam szules kozben, de nem ereztem semmit akkor, ugy fajt minden mas. Nyugi, nem konkretan a szules miatt volt ez, hanem a hulye orvos miatt,de mindegy is, a lenyeg hogy fel se tunt. Szules utan mar ereztem, hogy iszonyatosan faj, de kozben semmi.
Kedves 5-ös. Hát igen, gondolom, hogy szülés közben nem ezzel foglalkozik az ember, mert akkor minden más is annyira fájhat, még el sem tudom képzelni.
Igen kedves 6-os, tuti úgy lesz, ahogy írod, ott ez már fel sem fog tűnni. Basszus, azért az nem semmi, hogy eltört a bordád a doki miatt, nagyon fájhatott utána. Remélem haamar megfelépültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!