Az már "vajúdás" vagy mi, amikor rendszeresen keményedik a hasam?
Hány hetes vagy ?
A fájásokban rendszeresség van, nem hiszem, hogy össze lehetne keverni a keményedéssel. Olyan szintű rendszeresség, hogy hasonló időközönként ismétlődés van, ezt tudod mérni stopperrel..
Menj el furdeni, ha elmulik, akkor nem az, ha erosodik, lehet.
Ez szerintem mindenkinek mas, nekem hatarozottan mas volt a sima kemenyedes es a vajudas, fajdalomra, erzesre is.
De neked lehet igy kezdodik, ki tudja, a furdes majd megmondja :D Minimum 20 percig allj a zuhany alatt.
Mindkét terhességem alatt rendesen keményedett a hasam. Volt, hogy annyira, hogy az fájt is.
Azért amikor megindult a szülés, valahogy csak feltűnt, hogy ez nem keményedés mégsem. Másképp is fájt, na meg: FÁJT. Ahogy a #7 mondja: a fájásnak nem véletlenül ez a neve... Szerintem az írott történelem folyamán nem volt még arra példa, hogy a szülés fájdalommentesen, kizárólag keményedéses érzésekkel történjen. Valahogy nem erről híres a folyamat, de nem tudom, nyilván előfordulhatott csak azért, mert én nem hallottam róla :D
De az biztos, hogy a tested felkészül. Gyakorolnak, edzenek az izmok a méhedben. Ez tökre rendben van. Nyilván 39 hetesen már kb minden lélegzetvételed azt jelzi, hogy hamarosan megszülsz. De azért amíg nem fáj, addig hiába rendszeres, nem kell a kórházba készülnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!