Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imre Kórházban Barna...

Szent Imre Kórházban Barna főorvost vagy Rákóczit válasszam szüléshez?

Figyelt kérdés
Rákóczinál már voltam néhány éve egy alkalommal,azt mondják jó szakember. Barna főorvost csak látásból ismerem, nekem szimpi a stílusa, de mivel már nem vagyok fiatal, inkább ahhoz mennék aki megbízhatóbb, lelkiismeretesebb. Tudnátok segíteni?
2009. jan. 8. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
barnahoz jartam en is!!! nagyon nagyon joo orvos!
2009. jan. 8. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az Imrében szültem, ugyan nem az általad említett orvosoknál, azonban több kismama Rákóczi doktor nevét foglalt ott imádságba.
2009. jan. 8. 15:31
 3/4 anonim válasza:

Rákóczy valószínűleg nem fog hozzád bemenni csak akkor, ha megszületett a gyerek, nálunk így volt.Általában 5 percet fog rád szánni, ha bármilyen kérdésed van egy tőmondatban megválaszolja, nincs ideje..akkor sem, amikor a vajúdás közepén vagy kegyetlenül rosszul.

ha én még egyszer szülök, biztos nem főorvoshoz megyek.

egyébként Barna doktor szimpatikus hozzáállású "látásból",kedvesen bánik a kismamákkal nagyon.

2009. nov. 3. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál! Bár még januárban tettem fel a kérdést, de sajnos most ismét aktuális, mert ugyan volt egy terhességem közben,de meg kellett szakítani, mert sajnos beteg lett volna a baba. Akkor a Rákóczihoz mentem, most ismét hezitálok. Igazából azt én is gondoltam, hogy mivel főorvos, meg amúgy sem olyan barátkozós típus, nem fog túl sok időt rám szánni, de mivel már nem vagyok fiatal és nehezen esem teherbe, talán tüszőrepedésem sincs, gondoltam abban profi, hogy összejöjjön a baba. Ha megírnád nekem akár priviben, hogy ilyen téren milyen tapasztalatod van, mármint, hogy kivizsgál-e rendesen, megsürgeti-e a dolgot, vagy azt mondja, hogy várjuk meg az egyévet, nagyon megköszönném. És ha tarifáról is írnál valamit azért különösen hálás lennék. Gondolom mostanában szültél, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
2009. nov. 3. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!