Mekkorát vágnak gátmetszésnél 1. szüléskor?
ne felj tole, nem marad meg a heg
amugy csinalj szorito-lazito gyakorlatokat, attol megerosodik az izmod es rugalmasabb lesz
Csak akkorát, amekkorát kell, hogy gyorsasn kicsusszanjon a baba.
Én nem néznék meg ilyen videót. :-) A saját metszésemet se láttam, merr begyógyult, mire hazaengedtek, a kórházba meg nem vittem tükröt.
Utolsónak: Kriston Andrea tanít inimtornát. Van videója és könyve is. Szerintem érdemes beszerezni, mert abból megtanulható. Ha csak magadtól kezded el, az sérülésekhez és károsodáshoz is vezethet, nem ajnlják az intimtrénerek!
A videó innen letölthető: [link]
Nem nagy a vágás szerintem sem.
Nekem a szülésznő végzett gátmasszázst szüléskor (amit nem éreztem :D), végül vágtak. 4 öltéssel varrták össze. (ez sztem olyan1-2 cm közötti lehet, de én sem láttam rendesen.
Nagy babám lett, 4100 gr, 36 cm-es fejkörméret.
innen lehet rendelni intimtornás dvd-t: [link]
Nem számoltam az öltést, de zuhanynál megtapiztam, duzzadt volt, de nem volt nagy.
Tényleg alig vágtak, akkor vágnak hatalmasat, ha indokolt. Első szülésnél sem automatikusan vágnak, nyugi
egyén függő.
15:12-es vagyok. Én olyan 2 hétig biztosan utáltam az étkezőszéken ülni. Mert kemény volt. De az ágyon már a 4. napon úgy ültem, mint előtte. Inkább maga a leülés és felállás volt kellemetlen. De ha annyira fájt volna, nem ülve szoptatok a kanapé, hanem fekve :)
Egyébként nekem az orvos mondta, hogy vegyek egy kisméretű úszógumit, laposra fújjam fel, és arra üljek. Viszont én vidéken lakok, így februárban nem tudtam ilyet beszerezni. De a következő babám születése előtt be fogok egyet szerezni. (habár valószínű, másodiknál nem kell majd vágni)
Nem kell félned, tényleg ne aggódj emiatt. Egy begipszelt boka vagy csukló sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!