Hüvelyi szülés után nagy wc-zés milyen?
akik hüvelyi úton szülnek a szülést követő 1-2 hétben van valami változás nagy wc-zésben?
fáj esetleg?
vagy akinek gátmetszése volt annak még rosszabb??
nekem gátmetszésem volt, nem repedtem tovább. a szülésre 2,5 nappal mentem el kakilni, előtte nem volt ingerem, és glicerines kúpot kértem. Nekem nem fájt, de egyszerűen nem akart kijönni a cucc... elnézést, hogy így írom, de ez volt... Nedves wcpapírt használtam, pisilés után is. Nekem pszichsen volt az egész érzékeny. Maga a művelet nem fájt, de féltem, törölgetni sem nagyon mertem, így mindig lezuhanyoztam.
Amúgy 2 hónap alatt olyan szépen összeforrt a helye, hogy alig látni már, hogy hol volt.
Ne aggódj!
Ja, nekem is az volt a baj, hogy vast is szedtem, meg olyat ettem, ami szorulást okoz, ezért ment annyira nehezen az első. Majd a köv. szülésre már felkészültebben megyek, viszek valami hashajtós homeos bogyót, ha van...
Utolsó válaszolónak:igen,vannak homeos bogyók.Terhesség alatt is szedhetők,székrekedésre:Sepia,Silicea,illetve a Collinsonia.Ezeket kifejezetten a várandósság alatt ajánlott.
Amit úgy általában lehet alkalmazni(persze terhesség alatt is,de ezek általános szerek a székrekedésre):Opuim,Nux Vomica,Silicea,Sulphur,Magnesium Muriaticum.Az adagolásról,alkalmazásról érdeklődj a gyógyszertárban,vagy a gyerek illetve háziorvosnál(szerencsére az én gyerekeim orvosa homeopátiás orvos is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!