Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van valaki akinek sikeres...

Van valaki akinek sikeres Vbac volt mostanában? Szívesen olvasnék róla, hiszen lassan nekem is itt a nagy nap és eddig úgy néz ki, hogy Vbac lesz 😊

Figyelt kérdés

Kérdésem még az lenne, hogy inditják vagy megvárják, amíg beindul magától?

Meddig várnak stb

Az előző szulesem sürgősségi csm volt

Nem tágultam + fájás gyengeség volt

Így azt mondta a doki, ha minden rendben megy tovább megpróbálhatjuk😊😊

nov. 7. 07:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kórházfüggő, hogy meddig várnak. Nekem 41+1-en kellett főorvosi vizitre mennem Fehérváron ahol döntöttek volna róla, hogy mi legyen(császár, indítás vagy várnak mégegy hetet). Ott a vizsgálatnál elfolyt a vizem. Előző este óta voltak már fájásaim. Sima szülésnek indúlt,(volt már egy császárom) de este toltak a műtőbe sürgősségivel, mert a maradék vízbe belekakilt a gyerek. Sajnos erre is felkell készűlni
nov. 7. 08:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
40+1 napon megbeszéltük a nögyogyasszal, hogy ha indítani kell akkor kisebb a sikeres VBAC eselye. Akarom-e így is megpróbálni, vagy programcsászár. Nem volt szükség döntésre, mert másnap spontán beindult a szülés. Amíg lehetett itthon vajúdtam, aztán következö napon a kórházban, de csak bábával megszületett a kislányom. Párszor felmerült a császár szükségessége, mert lassan haladt (33 óra volt), de végül abszolút jó élményként maradt meg.
nov. 7. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt nálunk 41 hétig várnak vbacnél is HA minden oké addig. Akkor aznap itt indítanak már ballonnal. 1x azért néztek hegvastagságot is nekem a 39-40. hét között, bár úgy tudom nem releváns ilyenkor. 40+2-nél mondta a főorvos, hogy esetleg beírhat-e már 40+5-re egy befekvést, indítást? De nekem hellp sy. előzményem van és már Dopegytet szedtem a vérnyomásomra, ami szépen kúszott felfele, úgyhogy én csak emiatt mentem bele, hogy jó 1-2 nappal hamarabb akkor indítsák inkább, mert már féltettem nagyon magunkat. Az első sürgősségi császár volt, koraszülött is lett picit. Közbe imádkoztam, hogy addig beinduljon magától. :D 40+3-ra elfolyt a vizem egyszer csak este, szerencsére. Viszont enyhén zöld volt, mekóniumos, így mondták oxitocin fog kelleni, hogy haladjon a dolog és ne keljen császár. Volt egy időhatár ami után sajnos császár van ilyenkor itt. Végül 9 óra vajúdás után sikeres volt a vbac. Minden rendbe volt vele, velem is. Nekem a császárhoz képest olyan jó élményként maga a vajúdás, szülés nem maradt meg, de legalább megéltem ezt is azt is. Mondjuk az aranyóra, az apás szülés és hogy a saját lábamon mentem az osztályra az azért hatalmas élmény. Sok sikert! Könnyű szülést! :)
nov. 7. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
3# vagyok. Azt, hogy "sajnos császár van ilyenkor", úgy értem, hogy egyértelmű, hogy ilyenkor az, hisz a lényeg, hogy rendbe menjen minden. Én már a vége fele kértem is, mert már féltem baja lesz emiatt. De nem engedtek abból, hogy sikerülni fog. Sikerült. Most 5 hós.
nov. 7. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!😊 És gratulálok nektek jó egészséget kívánok!🥰
nov. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!