Lehet,hogy ez most egy ostoba kérdés,de a menstruációs görcsöknek a későbbiekben lehet köze ahhoz,hogy mennyire lesznek erősek a szülési fájdalmak?
Figyelt kérdés
És azok akik nem tapasztalnak erős görcsöket,vagy nem is jelentkezik náluk görcs,fájdalom?tegnap 13:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi köze hozzá. Brutál erős menstruációs görcseim voltak mindig is, amíg nem szedtem fogamzásgátlót. Aztán a vajúdás teljesen más jellegű fájdalom volt, sokan hasonlították nekem előtte menstruációs görcsökhöz, de nekem egészen más volt. Az is nagyon fájt, de másképp. Nem ettől függ szerintem.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy számít. Bivalyerős menstruációs görcseim voltak, amitől volt, hogy hánytam is. Már épp gondolkoztam, hogy kivizsgáltatom, aztán terhes lettem.
Az első szülésem durva volt, de nem úgy.
A második viszont teljesen tűrhető volt, fájdalmasabb a menstruációnál, de nem sokkal.
És érdekes módon szülés óta, egyáltalán nem fáj a hasam, ha megjön. Vagy csak épphogy. Nem tudom ez miért van így.
3/5 anonim válasza:
Semmi köze hozzá. Soha nem voltak menstruációs görcseim. Maradjunk annyiban, hogy a vajúdás azért fájt, nem kicsit.
4/5 anonim válasza:
Sosem fájt a menstruációm, de azért ne félj, a szülést azt éreztem :D Mondjuk tény, hogy belehalni éppen nem akartam, meg számomra teljesen jól viselhető volt a vajúdás fájdalma is, de nem hiszem, hogy lenne összefüggés.
5/5 anonim válasza:
Engem azzal vigasztaltak, hogy ha nagyon görcsöl menstruáció alatt, jobban fogom bírni a szülést. Nem jött be. Az első nagyon fájt is és nem is bírtam. Egyébként máshogy fájt. A második pedig sehol sem volt egy erősebb menstruációs görcshöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!