Csaszar utan egy hettel iszonyatos fejfajas ?mi lehet ez. Nem mulasztja egy a gyogyszer sem.
Nehogy vérrög legyen! Nekem is így kezdődött, de nekem 3 hónappal szüles után. Semmi nem mulasztotta. Vegul feloldalt a szám lógni kezdett es azon az oldalon nehezen kontrollaltam a lábam. Szerencsére TIA volt átmeneti vérrög, rendbejöttem, de kórházban voltam egy napot, elfelejtettem beszélni, borzasztó volt.
17 éve történt.
Menj a sürgősségire!
Doki. Azonnal. Inkább menj feleslegesen,mint későn!
Császár után gyakori a vérrög, embólia, stroke!
Ja es ne hagyd, hogy az orvos lerázzon! Menj sürgősségire, ott kötelesek kivizsgálni!
Addig is vegyél Aspirint, az véthígító!
Előfordul ,nálam egyből császár után volt,de kaptam vértapaszt. Magánban voltam, sztk max ad algopirint.
Ha spinális epidurális injekciót kapott, és a fejfájása nem múlik el a kezelés után, orvosa epidurális vértapaszt végezhet a fájdalom enyhítésére.
A vértapasz meggyógyíthatja a gerincfejfájást azáltal, hogy lényegében kitölti az epidurális kezelés után a gerincben maradt szúrólyukat, és helyreállítja a CSF-nyomást. A császármetszés után fejfájást tapasztaló emberek 70 százaléka vérkötéssel meggyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!