Nem mérhetőek a fájások, teljesen kivagyok már. Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Teljes elkeseredettségemben írok. 39+5 napos vagyok. Napok óta tartó folyamatos menstruációs görcseim vannak, nem rendszeres,nem mérhető egyfolytában érzem. A méhszájam hetek óta nyitva, nyákdugó 18 napja már elment. Egyszerűen úgy érzem nekem soha nem fog rendszereződni, csak egy kínlódás az egész. Fájásgyengeségem van, vagy nem tudom de gondolom ez nem normális,hogy nem megy át valódi mérhető fájásba de nem is múlik el(melegvízre sem). 😟 Pénteken megyek vissza NST-re. Mi lehet a baj? A baba feje elméletileg nagyon jól be van ékelődve.tegnapelőtt 00:08
1/5 anonim válasza:
Nincs itt az ido.
A terhesseg 37-42 hetes, meg 40 sem vagy.
2/5 anonim válasza:
Tekintve hogy ezek nem azok a fajasok, ezert nem lehet fajasgyengeseged. Mert egyszeruen nem vajudsz meg 😂
Be fog indulni, nyugi!
3/5 anonim válasza:
Ez a ráfeszülés a legrosszabb, amit tehetsz magaddal fizikailag és mentálisan is. Nyugalom, nyugalom, nyugalom! Hangolódj fejben, a tested már készül. Be fog indulni! Könnyű szülést kívánok!
4/5 anonim válasza:
Ez nem fájás, tehát fájásgyengeséged sem lehet. Egyébként meg normális, majd beindul, még van ideje.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez az, hogy készül a tested a szülésre. Az amit mérnek, az nem mindig egyenlő a tényleges fájással. És a fájásgyengeség a vajúdás alatt alakulhat ki, akkor adnak oxitocint. Nem lesz gond, pihenj sokat, lazíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!