Befogadási kérvény?
Figyelt kérdés
28.hetes terhes vagyok, jelenleg nem a körzeti kórházba járok vizsgálatra . A védőnőm azt mondta hogy mivel nem a kijelölt és körzeti kórházba járok , így ahova jelenleg járok oda kell nekem befogadási papírt írni , ahoz hogy én ott szüljek… szerintem ilyen nincs , vagy nem tudom , de számomra egy értelmes biztos választ és információt nem tud adni ..okt. 28. 10:13
1/4 anonim válasza:
A befogadást nem te írod, hanem KÉRED a választott kórháztól.
2/4 anonim válasza:
Véletlen se a kórházat kérdezd meg, ahova jársz.
3/4 anonim válasza:
Érdeklődj hamarosan, nehogy gond legyen belőle. Én magánkórházba jártam gondozásra, de államiban szültem. 32 hetesen bementem az állami kórházba, persze el akartak hajtani, mert lakcím szerint nem oda tartoztam, szerintem az mentett meg, hogy a tartózkodási helyem szerint meg igen. Nekem ki kellett töltenem ilyen befogadó nyilatkozatot.
Inkább legyen ilyen papír, mert képesek átküldeni abba a kórházba, ahova tartozol kb szülés közben....
4/4 anonim válasza:
A kórház ad egy befogadási nyilatkozatot, hogy a saját körzetén kívülről fogadnak majd szülni. Ezt eltudod indítani annál az orvosnál ahová jársz és a kórház igazgatósága majd dönt, hogy tudnak-e vállalni (kapacitás függvényében stb). Nem te írod, nem az orvos, hanem a kórház ad egy papírt, hogy mehetsz majd oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!