Mennyit engednek általában ráhúzni, ha volt már egy császár (2 éve és 3 hónapja), és terhességi cukor is van?
Figyelt kérdés
Ma vagyok 40 hetes és egy napos, tökéletes az nst, teljesen zárt a méhszáj, a doki azt mondta, várjunk még.Mik a tapasztalatok?2010. nov. 4. 17:56
1/5 anonim válasza:
nekem az elsőnél 2 hetet várt,aztán indított.nem volt bajom.
a császár nem mérvadó. a fiam 9hós volt mikor terhes lettem,39.héten progi császárral szültem.
szóval sztem még 1hét.
2/5 A kérdező kommentje:
annyit biztosan nem fog, azt megígérte. Azt az elsőnél sem hagyta, akkor még ugye nem volt császár, csak cukor sajnos, de amiatt max. 10 napot vártak, utána indítottak, sajnos császár lett a vége. Azt tudom, hogy most 10 napnál biztosan kevesebb lesz, de érdekelnének a tapasztalatok, kinek mennyi volt.
2010. nov. 4. 18:11
4/5 anonim válasza:
Nekem csak 2 napot vártak, aztán műtöttek, mondván a jelek szerint nem várható természetes szülés, indítani pedig nem indítanak ilyen esetben. 2 év és 4 hónap volt a 2 műtét között.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ma kiderült, hogy hétfőn műtenek, azaz 5 napot engednek az én esetemben. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 5. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!