20 éves,29 hetes kismama vagyok, teljesen egyedül, nagyon félek! Mi lesz velünk? (többi lent)
köszönöm szépen a sok gyönyörű sort!! én budapesten lakom egyébként! első kommentelő, igazán meghatott a történeted, remélem bízhatok én is ilyesmiben:)
nem terveztem a babát, de mikor megtudtam, egy pillanatig sem gondoltam mást, mint hogy megtartom. biztam a páromban, aki azonban elhagyott:( remélem megoldom majd! még egyszer rengeteg puszi és köszönet mindenkinek!!!
szia!!!!!
látom a 8.kerben laksz!!!!!!!!
én ugyan Halásztelken de szivesen támogatlak lelkileg találkozhatunk.nekem 2 kisfiam van.....
ha szeretnél beszélgetni megadom a mailem.....:
anita_meszaros@freemail.hu
Nem kell félni:) Minden rendben lesz. Ha gondolod akkor mi is találkozhatunk(9.kerületi vagyok) de több 8.kerületi ismerösöm van. van aki szintén egyedülálló...
Melyik környéken laksz?
Szia!
Az angol nagyon nagy szerencse! Azt mindenképp csinálhatod majd otthon is, baba mellett is. Hirdetheted ingyen is a neten, stb... Ezt mindenképp használd ki!
Baba-mama klubban találkozhatsz jó fej anyukákkal - ez azért fontos, hogy legyenek "élő, személyes" kapcsolataid, ne gondold, hogy teljesen egyedül vagy a babáddal, tudd, hogy megbeszélhetsz másokkal sok mindent, ami aggaszt, vagy kérdéses számodra, stb...
Én is egyedül voltam/ vagyok a kisfiammal, apa lelépett, mikor elmondtam neki, rögtön a legelején. A kisfiam most már 4 és fél éves, nem mondom, hogy könnyű egyedül, de azt igen, hogy minden megoldható.
És hidd el, a gyermekednek az alapvető feltételek megteremtésén túl az a legfontosabb, hogy érezze, rád mindig, mindenben számíthat, feltétlenül szereted őt. És tudnod kell, amikor megszületik, és ott lesz a karodban, ez olyan erőt fog adni, amit most még nem tudsz elképzelni. Kitartást, és boldog anyaságot kívánok!
Kérdezhetsz privátban, ha lenne mit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!