Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 20 éves,29 hetes kismama...

20 éves,29 hetes kismama vagyok, teljesen egyedül, nagyon félek! Mi lesz velünk? (többi lent)

Figyelt kérdés
drága szüleim meghaltak régen, a baba apja pedig elhagyott, mikor megtudta, hogy állapotos vagyok! nagyon félek a szüléstől, és az egésztől, mert szinte egyedül alig élek meg egy albérletben. na nem ezért írok, hanem azért, hogy valaki esetleg leírná egy szülés 'forgatókönyvét', mert sehová sem járok, nincs időm, és pénzem se, dolgozok egésznap! attól is nagyon félek, hogy ha velem valami történik a szülésnél, ki fog vigyázni a picikémre? én árvaházban nőttem fel, nem szeretném neki is ezt a sorsot!!!
2010. nov. 4. 17:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a sok gyönyörű sort!! én budapesten lakom egyébként! első kommentelő, igazán meghatott a történeted, remélem bízhatok én is ilyesmiben:)

nem terveztem a babát, de mikor megtudtam, egy pillanatig sem gondoltam mást, mint hogy megtartom. biztam a páromban, aki azonban elhagyott:( remélem megoldom majd! még egyszer rengeteg puszi és köszönet mindenkinek!!!

2010. nov. 4. 21:36
 12/20 anonim ***** válasza:
Szia.Budapesten merre laksz?
2010. nov. 4. 23:52
 13/20 A kérdező kommentje:
a 8. kerületben.
2010. nov. 5. 14:02
 14/20 anonim ***** válasza:

szia!!!!!

látom a 8.kerben laksz!!!!!!!!

én ugyan Halásztelken de szivesen támogatlak lelkileg találkozhatunk.nekem 2 kisfiam van.....

ha szeretnél beszélgetni megadom a mailem.....:

anita_meszaros@freemail.hu

2010. nov. 6. 18:55
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem kell félni:) Minden rendben lesz. Ha gondolod akkor mi is találkozhatunk(9.kerületi vagyok) de több 8.kerületi ismerösöm van. van aki szintén egyedülálló...

Melyik környéken laksz?

2010. nov. 6. 23:12
 16/20 A kérdező kommentje:
a józsef körút közelében lakom de ha nem bánjátok, aa pontos címet nem szeretné megadni. anita, köszi az e-mail címed, lehet hogy használni fogom!
2010. nov. 7. 13:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem mert ha gondolod van a Rákoczi téren egy klubbunk s ott szerintem tudnának akár lelkileg is meg baba cuccokban is segiteni:) Épp most van,de mi nagyon kimerültünk tegnap a dédilátogatásban igy nem mentünk. Ha gondolodirj privátot s akkor megirom hogy hol van meg ilyenek:) (általában hétfőn 10től tartjuk)
2010. nov. 8. 11:11
 18/20 A kérdező kommentje:
jajj, de jó lenne, csak hát én még dolgozom! nem is tudom mi lesz az utolsó napokban, amikor már nem szabad mennem.. honnan lesz pénz.. na mindegy köszönöm, ha tudok, akkor irok, hogy el tudjak látogatni Hozzátok!!! köszönöm a lehetőséget!!
2010. nov. 8. 16:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Az angol nagyon nagy szerencse! Azt mindenképp csinálhatod majd otthon is, baba mellett is. Hirdetheted ingyen is a neten, stb... Ezt mindenképp használd ki!

Baba-mama klubban találkozhatsz jó fej anyukákkal - ez azért fontos, hogy legyenek "élő, személyes" kapcsolataid, ne gondold, hogy teljesen egyedül vagy a babáddal, tudd, hogy megbeszélhetsz másokkal sok mindent, ami aggaszt, vagy kérdéses számodra, stb...

Én is egyedül voltam/ vagyok a kisfiammal, apa lelépett, mikor elmondtam neki, rögtön a legelején. A kisfiam most már 4 és fél éves, nem mondom, hogy könnyű egyedül, de azt igen, hogy minden megoldható.

És hidd el, a gyermekednek az alapvető feltételek megteremtésén túl az a legfontosabb, hogy érezze, rád mindig, mindenben számíthat, feltétlenül szereted őt. És tudnod kell, amikor megszületik, és ott lesz a karodban, ez olyan erőt fog adni, amit most még nem tudsz elképzelni. Kitartást, és boldog anyaságot kívánok!

Kérdezhetsz privátban, ha lenne mit. :)

2010. nov. 13. 21:17
 20/20 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, az angolt már hirdetem, és van pár jelentkező. nemsokára szülök, és nagyon nagyon izgulok!! puszi mindenkinek aki csak elolvasta ezt a pár sort:)
2010. nov. 13. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!