Szülés aranyérrel?
Figyelt kérdés
Már csak napjaim vannak a kiírt dátumig, mármint a 40. hétig és ma előjött az aranyerem.
Volt valaki aki már aranyérrel ment szülni?
Mennyire elviselhetetlen? Vagy akkor már nem is lehet az aranyér fájdalmát érezni?
Hogy megy ilyenkor a gátvédelem?
okt. 12. 16:11
1/5 anonim válasza:
Minden második terhesnek aranyere van. Nem befolyásol semmit.
2/5 anonim válasza:
Nekem az első gyereknél szülés közben lett aranyerem.
Másodiknál már a terhesség végére is előjött, de pl a szülés után jobb volt, mint az elsővel. Ügyesebben nyomtam, vagy nem tudom :D Mindenesetre a szülésben az égvilágon semmit sem zavart.
3/5 anonim válasza:
Nekem már terhesség előtt is volt, abszolút semmit nem szenvedtem vele sem terhesen, sem szüléskor, nem is fájt (max. terhesség alatt vérzett néha, de olyan is volt korábban is, tehát semmi extra).
Ezen ne aggódj, tényleg nem számít SEMMIT! :)
4/5 anonim válasza:
Szüléskor semmit nem ereztem belőle. Utána viszont... jobban fájt, mint a gátseb, mindkét alkalommal.
5/5 anonim válasza:
#4 akkor valószínűleg betrombotizált. Ilyenkor lehet rá lidokainos gélt használni + extra fájdalomcsillapítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!