Jártatok már ugy hogy szülés után nem jött meg a havitok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 12:36
1/7 anonim válasza:
7 hónapos múlt a kisebbik lányom és még nem volt vérzésem, bár én még szoptatok. A nagyobbik lányomnál 5 hónap után jött meg először.
2/7 anonim válasza:
Én sajnos nem tudtam szoptatni, mégsem jött meg. 8 hónap után kaptam gyógyszert amitől megjött. Azt mondta doki, hogy nem rendeződött a hormonháztartásom.
3/7 anonim válasza:
3 hónap után jött meg először,akkor hagytam abba a szoptatást.
4/7 anonim válasza:
Én szoptattam és csak 20 hónappal a szülés után jött meg először. Ez (is ) teljesen normális, meg az is, ha a gyermekágyi vérzés elmaradása után 1 hónappal visszaáll a ciklus. Amíg szoptatsz, nem gond, ha nem menstruálsz, főleg, ha még szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlót is szedsz. Ha viszont nem szoptatsz és több, mint 4 hónap telt el szülés óta, jobb, ha felkeresed a nőgyógyászt.
5/7 anonim válasza:
Nekem a 8. hónapban jött meg.
A mamám viszont mesélte, hogy nem jött meg neki, csak úgy vette észre a terhességet, hogy a 3 hós baba elutasította a cicit. Amikor a nagynéném nem akart szopizni, elment a dokihoz, és kiderült, hogy terhes.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én decemberbe szültem,de még mindig nem jött meg!Anyatejes még a kisfiam.
Májusba voltam rákszűrésen,akkor azt mondta az orvosom,hogy ez a normális.
7/7 anonim válasza:
10 hónapig szoptattam, de csak 12 hónaposan jött meg először. Szedtem rá homeós cuccot, hogy mielőbb rendeződjön a ciklus, de így is 2 hónapot vártam, hogy megjöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!