Szültetek mostanában a székesfehérvári kórházban? Mit kell bevinni a babának? Tényleg csak ruhát adnak? A kismama szülhet saját hálóingben?
Sziasztok!
Jajj el is feljtettem, hogy megigértem, hogy írok. 1hét késés után, december 23-án megindították a szülést. Reggel fél hétkor volt burokrepesztés, majd fél nyolckor oxitocin, ami egyből 3perceseket csinált. Ez ment reggel tízig, majd onnantól kezdve 2percesek lettek a fájások, és több mint 1percig tartottak. Akkor már azt hittem, hogy nem élem túl. Végül december 23-án 14:05perckor, 4110grammal és 57cm-el megszületett a kislányunk. Sikerült gátvédelemmel megszülni, nagyon ragaszkodtam hozzá, már a 26.héttől használtam naponta a gátolajat. Nem repedtem sem belül, sem kívűl. Apás szülés volt, ő vágta el a köldökzsinórt. :) Rengeteg kép készült, olyan jó vissza nézni őket. :) Nem is kaphattunk volna szebb karácsonyi ajándékot. 26-án délután jöttünk haza. :)
Szia!
A 2. válaszoló vagyok. GRATULÁLOK!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Használj ki minden csodálatos percet a picivel, mert úgy repül az idő, hogy el sem hiszed! Csináljatok sok-sok képet továbbra is, hogy legyen sok emléketek! Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!